Entinen Van Halen –laulaja tylyttää yhtyettä: Luovuus ja inspiraatio täysin nollissa

31.01.2012 21:15 -

Ex-Van Halen –vokalisti Sammy Hagar suhtautuu penseästi entisen bändikavereidensa paluuseen alkuperäisen laulaja David Lee Rothin johdolla.

Ensi viikolla uuden A DIfferent Kind of Truth -levynsä julkaiseva Van Halen ei Hagarista suopeita kommentteja irrota. Vuosina 1985-1996 ja 2003-2005 bändissä mukana olleen laulajan mukaan on lähinnä säälittävää, kuinka muusikot käyttävät tulevalla levyllä vanhoja biisiraakileita.

- Mielestäni bändin luovuus ja inspiraatio ovat nollissa. Jos heillä olisi sellaista, he kirjoittaisivat uusia kappaleita, mutta mitä he tekevätkään?
- Henkilökohtaisesti minulle on aivan sama miten he asiansa hoitavat. Sen perusteella, mitä tähän mennessä olen kuullut, en ole vakuuttunut.

Hagarin mukaan fanit eivät todennäköisesti tule olemaan tyytyväisiä uuteen Van Halen -pitkäsoittoon, mikä on ensimmäinen Lee Rothin kanssa tehty studiolevy sitten vuonna ´84 julkaistun 1984-albumin.

- En voisi vähempää välittää, vaikka se olisi tämän vuoden suosituin levy, se on aivan sama. Ihmettelen lähinnä sitä, miksi he tekevät noin. He eivät ole julkaisseet mitään uutta sitten vuoden 91 tai 92 ja nyt he kaivavat esiin vanhoja biisejä. Minusta se on outoa, se on outo viesti. Vaikuttaa aivan kuin he sanoisivat; "Meillä ei ole mitään, emme ole bändi, emme ole luovia".

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat