Haukkuuko Madonna jälleen ex-miestään musiikkinsa avulla?

06.03.2012 10:45 - Eeva Rajala

Madonnan uskotaan ilkkuvan jälleen kerran entiselle aviomiehelleen Guy Ritchielle uudessa kappaleessaan.

Kappale I Don't Give A löytyy Madonnan tulevalta MDNA-albumilta, joka julkaistaan myöhemmin tässä kuussa. Sanoituksissa kerrotaan näin:

"I tried to be a good girl / I tried to be your wife / Diminished myself / And I swallowed my light / I tried to become all / That you expect of me / And if it was a failure / I don't give a [piip]"

Suomennos:
"Yritin olla hyvä tyttö / yritin olla vaimosi / alensin itseni / ja nielin oman valoni / Yritin olla kaikkea / mitä minulta odotit / Ja jos epäonnistuin / en välitä [piip]"

Madonna tiedottaja Liz Rosenberg kertoo New York Postille, ettei Madonna ole selvittänyt mitenkään, onko sanoitukset kohdistettu jollekin tietylle henkilölle. Aiemmin Madonna on paljastanut, että hänen Hard Candy -albumilta löytyvä Miles Away -kappale on tarkoitettu Ritchielle. Kappale kertoo muun muassa kaukosuhteen vaikeudesta. 

Madonna ja Ritchie ehtivät olla naimisissa kahdeksan vuotta ennen vuoden 2008 avioeroa. Kaksikolla on yksi yhteinen lapsi, 12-vuotias Rocco Ritchie sekä Malawista adoptoitu muutaman vuoden ikäinen David Banda.

Kerroimme eilen, että Madonnan poikaystävä Brahim Zaibat on lehtitietojen mukaan kosinut Madonnaa muutama viikko sitten. Madonna ei kuitenkaan ole vielä antanut vastaustaan, mutta on aiemmin sanonut, että jää mieluummin junan alle kuin menee naimisiin uudestaan.

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat