Mitä tapahtui Markku Laamaselle?

22.03.2012 18:45 - Mikko Räsänen

Markku Laamanen ponnahti julkisuuteen Talent-ohjelman kautta 2009. Brittien Talentissa menestyneisiin Paul Pottsiin ja Susan Boyleen verratulle miehelle ennustettiin ruutuista tulevaisuutta. Mutta mitä sitten tapahtui?

Markku Laamanen nuosi hetkessä kansansuosioon, kun hän itketti Talent-tuomareita tulkinnallaan You Raise Me Up -kappaleesta. Laamanen lähti Talent-finaaliin huimana ennakkosuosikkina, mutta jäi lopulta yllättäen siinä kolmanneksi.

Finaalin jälkeen Laamanen julkaisi Sony Musicin kautta albumin Minun tieni. Sen menestys jäi vaisuksi. Levy-yhtiö vaihtui Axr Musiciksi ja viime kesänä julkaistiin albumi Sinivalkoiset klassikot, jonka Laamanen teki Makedonian radion sinfoniaorkesterin kanssa. Levy ei kuitenkaan menestynyt, eikä noussut listoille.

Sen jälkeen Laamasesta ei ole kuultu juuri mitään. Jossain vaiheessa osoitteessa www.markkulaamanen.fi -osoitteessa toimineet Laamasen nettisivut katosivat internetissä.

Menestyksen ja näkyvyyden jäätyä vaisuksi näyttää siltä, että Talentista käynnistynyt Laamasen nopea nousu on päättynyt yhtä nopeaan laskuun. Uskotteko, että Laamasesta kuullaan vielä?

Kilpailut

Uusimmat