Tässäkö vuoden rivoin kotimainen levynkansi – katso!

13.04.2012 19:15 -

Harjavallan ylpeys, Lapko-yhtye tarjoilee tulevan ΓΟΛΕ-levynsä kannessa suomalaista mieskomeutta.

Toukokuussa ilmestyvän ΓΟΛΕ-levyn kannessa kaksi kolmasosaa bändistä, nokkamies Ville Malja sekä rumpali Janne Heikkonen nähdään venyttelemässä Aatamin asussa ja selkeästi melko railakkaissa tunnelmissa, kun taas bassotaiteilja Anssi Nordberg istuu sohvalla täydessä vaatetuksessa.

Kuvan on ottanut valokuvaaja Jussi Sallinen. Malja kertoi Voicelle kannen syntyneen spontaanisti, hetken aivomyrskyn tiimoilta.

- Oltiin ulkomailla jollain festarikeikalla, jonka jälkeen sitten intouduttiin ottamaan kuvia. Rockista puuttuu nykyään ehkä sellainen kyseenalaisuus, tämä kansi on tavallaan meidän kannanottomme siihen.

Esimakua tulevalta pitkäsoitolta on saatu Love Is Sick And Wrong -biisin muodossa. Bändi ei ole halunnut tarjota simppeliä muutaman minuutin mittaista pop-laulua, kappale on nimittäin yli 6 minuuttia kestävä tuotos.

- Ajatus siitä, että bändi vääntää levyä monta vuotta, tekee paljon duunia ja ensimmäinen biisi on sitten joku kolmiminuuttinen säkeistö-kertosäe-säkeistö kappale - se ei palvele kokonaisuutta, siksi haluttiinkin tarjoilla vähän vaikeampi kappale. On albumilla toki mukana muunlaistakin matskua, mutta tämä antaa ihan hyvä kuvan levystä.

Kilpailut

Uusimmat