Suuren tragedian voittanut metallibändi julkaisee uutta

04.05.2012 08:45 - Eeva Rajala

Basistinsa traagisesti menettänyt Slipknot on paljastanut vihdoin, milloin uutta musiikkia on luvassa.

DJ:nä Slipknotissa toimiva Sid Wilson paljastaa NME:lle, että yhtye suuntaa studioon ensi vuoden alussa äänittämään All Hope Is Gone -albumin seuraajaa. Yhtye on viime aikoina vihjaillut studioon paluusta, mutta yhtye on samalla yrittänyt elää hiljaiseloa basisti Paul Grayn kuoleman jälkeen. Yhtyeen fanit ehtivät hetken aikaa jo pelätä, että bändi hajoaa.

Wilsonin mukaan Slipknot palaa studioon heti, kun laulaja Corey Taylor saa sivuprojektinsa Stone Sourin kiertueen päätökseen.

- Heti kun Stone Sour -kiertue on ohi, menemme studioon Slipknotin kanssa. Itse asiassa jo aikaisemmin, että kaikki on valmiina, kun Corey palaa. Pidämme raudan kuumana, Wilson selventää.

Wilson tietää, että äänityssessioista tule helppoja yhden ollessa poissa bändin riveistä. Mies kuitenkin samalla tietää, että Slipknot on yhtyeen jäsenten elämissä tällä hetkellä suurin ja vallitsevin asia.

Basisti Paul Gray löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan toukokuun lopulla vuonna 2010. Kuolinsyynä oli tahaton huumeiden yliannostus. Ruumiinavauksessa paljastui, että mies oli kärsinyt myös vakavasta sydänsairaudesta.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat