Suomalainen laulajalupaus: Olen päättänyt valloittaa ulkomaat!

20.05.2012 12:15 - Karoliina Kotala

Kovassa nosteessa oleva suomalaisartisti Ronya ei arastele kertoa tulevaisuudensuunnitelmistaan.

20-vuotias laulajatar on tehnyt kuulijoihinsa vaikutuksen vahvalla äänellään. Tulevalta The Key is the Key -levyltä ollaan kuultu kaksi sinkkua: Annoying ja Hyperventilating. Myös Ronya itse katsoo luottavaisin silmin tulevaisuuteen.

- Haluan nyt tehdä ensin Suomessa keikkaa, ja lähteä ulkomaille tietysti. Hienoa olisi, että menisin tuonne Englantiin ja siellä tapahtuisi jotain. Mutta kyllä mä teen sen! Siinä menee ehkä muutama vuosi, mutta tiedän että se tapahtuu, Ronya vakuuttaa.

Ronya kertoo halunneensa alusta asti näyttää ja shokeerata muita. Edes perhe ei saanut kuulla laulutreenejä, joihin artistilla kului tunteja päivittäin.

- Treenasin joka päivä vanhassa talossa kotitalon vieressä, mutta jos joku tuli sanomaan, että "kuulin sun laulua" ja "laulat niin hienosti", niin mä suutuin. Kukaan ei saanut kuunnella, ja lauloin muille sitten vasta kun mulla oli joku keikka, laulaja kertoo.

Artisti ei myöskään epäile, etteikö edessä olisi maailmanvalloitus ja pitkä ura musiikin parissa.

- Sen olen jo päättänyt, mutta katsotaan miten se menee. Kaikki voi tapahtua, jos tekee kovasti duunia ja on motivoitunut, Ronya toteaa.

Esikoisalbumi The Key is the Key julkaistaan 13. kesäkuuta. Kuuntele alta levyltä löytyvä Hyperventilating-kappale.

Kilpailut

Uusimmat