Legendaarinen metalliyhtye hajoaa? Muusikot tappelivat veitsien kanssa

31.05.2012 17:45 -

Yhdysvaltalaisen progressiivisen metallin veteraanibändi Queensrÿchen riveissä tapahtuu kummia.

Hiljattain useilla musiikkisivustoilla on uutisoitu Queensrÿche-muusikoiden välien olevan kaikkea muuta kuin kunnossa. Muun muassa Metal Talk -sivun mukaan laulaja Geoff Tate olisi hyökännyt kitaristi Michael Wiltonin kimppuun ja uhanneen rumpali Scott Rockenfieldiä veitsellä yhtyeen huhtikuisella Brasilian-keikalla. Tapahtumien kerrotaan saaneen alkunsa, kun Tate oli kuullut bändikavereiden suunnittelevan laulajan potkaisemista pois yhtyeestä.

Välien tulehtuminen sai lisäpontta, kun eilen neljä bändin jäsentä, Wilton, Eddie Jackson, Rockenfield ja Parker Lundgren julkistivat uuden Rising West -yhtyeensä. Geoff Tate vuorostaan oli aiemmin kertonut keskittyvänsä kesän ajan soolokeikkoihinsa.

Vaikka Queensrÿchen tiedottaja kiistää huhut jäsenten välirikosta, vahvojen veikkausten mukaan bändi vetelee viimeisiään. Paineet mitä ilmeisimmin heijastuvat myös ulospäin, viime viikonloppuna järjestetyillä Rocklahoma-festareilla Tate kun tuittuili näkyvästi lavalla ja muun muassa soimasi yleisöä "You suck" -kommentein.

Queensrÿche on perustettu vuonna 1981. Yhtyeen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat