Metallin veteraanibändin hajoamissotku kuin vitsi: Perheetkin sotkeutuvat mukaan

14.06.2012 18:15 -

Hiljattain ahkerasti velloneet spekulaatiot progressiivisen metallin legendabändi Queensrÿchen hajoamisesta alkavat saada jo saippuaoopperamaisia piirteitä.

Koko sotku nousi esiin, kun laulaja Geoff Taten kerrottiin suuttuneen muihin bändin jäseniin, jotka ovat perustaneet uuden Rising West -yhtyeensä. Taten muun muassa kerrottiin evänneen muilta yhtyeen muusikoilta pääsyn Queensrÿchen Facebook-sivulle.

Vaikka bändin edustaja onkin yrittänyt väittää, etteivät huhut välirikosta pidä paikkaansa, taitaa yhtyeen loppu olla väistämätön. Taten tytärpuoli Miranda kun on nyt kirjoittanut Facebookiin pitkän viestni siitä, kuinka hänen isäpuoltaan kohtaan esitetyt syytökset ovat törkeitä, eikä laulaja ole "tyranni", kuten on väitetty.

- Ennen kuin kaikki kuvittelevat, että mies joka on tehnyt eniten töitä bändin eteen vuosien ajan on tyranni, niin pyydän heitä miettimään uudelleen. Ette tiedä faktoja.

Ja jotta soppa olisi vielä surkuhupaisampi, tilannetta on ehtinyt kommentoida julkisesti jo rumpali Scott Rockenfieldin vaimo, joka tyrmää Taten tytärpuolen tekstin.

- Tuo kaikki on silkkaa valhetta.

Queensrÿche on perustettu vuonna 1981. Yhtyeen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat