Lamb Of God -yhtyeen solisti: Sellikaverini opettaa minulle mongoliaa

18.07.2012 18:15 -

Yhtyeen vokalisti Randy Blythe ei muista koko tapausta, joka passitti hänet taposta vankilaan muutama viikko sitten. 

Loudwire-sivustolla löytyy Randy Blythen ensimmäinen haastattelu, jonka laulaja antoi kaltereiden takaa. Hän on ollut jo kolme viikkoa vankilassa taposta, josta uutisoimme heti pidätyksen jälkeen. Blythe antoi alun perin haastattelun tsekkiläiselle Blesk.cz -sivustolle.

Haastattelussa taposta syytetty vokalisti kertoo, että hänellä ei ole varsinaista mielikuvaa keikasta, joka johti erään fanin kuolemaan pari kuukautta keikan jälkeen. Hänen mukaansa yhtyeellä on takanaan niin monta keikkaa, että on lähes mahdotonta erottaa niitä toisistaan.

- En myöskään käytä lavalla silmälasejani, joten suurin osa näkemästäni on sumeaa. Enkä ole suinkaan käynyt keneenkään käsiksi. Ainoa tapa tulla kosketuksiin kanssani on tulla kutsumatta lavalle, jonka jälkeen puolustan itseäni ja bändikavereitani.

Haastattelussa kysytään miten mies viettää aikansa vankilassa, jolloin Blythe kertoo, että hänen sellitoverinsa on todella mukava mongolialainen mies, joka opettaa hänellä äidinkieltään.

- Lisäksi kirjoitan kirjeitä rakkailleni ja pidän päiväkirjaa. Kokemus on myös herättänyt minussa kirjailijan ja olen saanut paljon materiaalia uusia kappaleita varten.

Blythen lähitulevaisuus selviää huomenna, kun hän saa kuulla pääsekö hän maksettuja takuita vastaan vapauteen toistaiseksi.

Lue koko englanninkielinen haastattelu tästä!

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat