Dingo vaihtoi tyyliä - fanit raivoavat netissä

13.12.2012 17:30 - Mikko Räsänen

Dingon uutuussingle paljastaa, että bändin ensi keväänä ilmestyvällä uutuuslevyllään kuullaan ilmeisesti hyvin erilaista Dingoa kuin ennen.

Dingon uutuussingle Facebookkiin julkaistiin eilen netissä. Kappale on synnyttänyt melkoisen palauteryöpyn, sillä oikean bändin sijaan se kuulostaa olevan pääosin elektronisesti tehty. Muutoksen takana lienee tuottaja Maki Kolehmainen, joka on hypännyt projektiin mukaan tuottajaksi.

Kuuntele uutuusingle alta ja osallistu keskusteluun kappaleesta.

Fanien kommentit ovat hyvin kaksijakoisia. Osa faneista tuntuu olevan innoissaan Dingon uudistuneesta tyylistä. Enemmistö kuitenkin heittää hyvin suorasanaista kritiikkiä kappaletta kohtaan. Tässä kuulijoiden mielipiteitä:

"Paskan kyllä tunnistaa. Tässä ollaan aika lähellä sitä"

"Ihana!

"Ei ole sanaa kuvaamaan kuinka hämilläni olen. Mr. Kolehmaisen rooli biisin taustalla ei tullut täysin selväksi, mutta aiemmat luomukset huomioon ottaen, vaadin lainvoimaista päätöstä pitää mies kaukana kaikenlaisista soittimista, poistaa kaikki nuotteja muistuttavat muodot tämän elinympäristöstä ja vankeusrangaistuksella uhaten kieltää tätä kirjoittamasta yli kahden sanan mittaisia tekstejä"

"Kannattaa harkita uran lopettamista kun Tuksunkin tuotanto kuulostaa jo platinalevymatskulta tähän verrattuna."

"Yritin kuunnella tätä paskaa mutta 40 sekunnin jälkeen pakko pistää pois. Ei tästä tullu muuta kuin paha mielin."

"Musiikintekotaidot on kyllä tässä biisissä unohdettu.. Mautomat sanat, halvalla tehdyt sointukulut ja laimea sovitus."

"Ihan helvetin hyvä!"

"Ihmettelen suomalaisten suurta kateellisuuden määrää Nipan ilmiömäisille musiikintekotaidoille. Perisuomalaiselle tavalle vastaisesti en ole kateellinen, vaan kiitän NIpaa, sekä Jumalaa, että näin ihanaa musiikkia tehdään vielä."

"Uskomaton häpeätahra suomalaiselle musiikille tämä biisi, ei olisi ikinä uskonut neumannin vajoavan näin alas tasossaan!"

"Legendaarisen Dingon uusin MESTARITEOS. IHANAA NIPA! Älä välitä kateellisten turhasta lässytyksestä!"

Kilpailut

Uusimmat