Jonne Aaroniin yhdistetty laulajakaunotar kumoaa seurusteluhuhut

13.02.2013 08:15 - Mikko Räsänen

Laulajatulokas Peppi Polviander on viime päivinä ollut erikoisten suhdevihjailujen keskellä. Julkisuudessa on annettu ymmärtää, että Peppi seurustelisi hänelle kappaleita kirjoittavan Jonne Aaronin kanssa.

Laulajalupaus Peppi Polviander saapui sunnuntaiseen Iskelmä Gaalaan yhdessä poikaystävänsä ja Jonne Aaronin kanssa. Molemmat miehet ovat vahvasti mukana Pepin soolourassa, sillä poikaystävä soittaa Pepin taustalla kitaraa ja Jonne kirjoittaa Pepille musiikkia.

Iskelmä Gaalan jälkeen tiedotusvälineissä on kuitenkin annettu ymmärtää, että Jonne ja Peppi seurustelisivat. Esimerkiksi Iltalehti kirjoitti kaksikosta näin:

"Jonne Aaron ja tuore laulajatulokas Peppi Polviander esiintyivät Iskelmä Gaalassa avoimesti yhdessä. Heitä yhdistää sama ala, mutta ilmassa on myös muuta sähköä. Suhteensa he myöntävät vain ilmein ja hellin elein"

Voice tavoitti tänään Pepin, jota suhdehuhut huvittavat.

- Huhut on perättömiä, olemme vain työtovereita ja erittäin hyviä ystäviä. Siinä kaikki, Peppi kertoo ja vahvistaa, että toinen mukana ollut mies oli nimenomaan hänen poikaystävänsä.

- Kyllä oli, hän toimii myös kitaristinani ja esiinnyimme yhdessä Gaalan jatkoilla.

Kilpailut

Uusimmat