Muse-tähti yrittää lopettaa tupakoinnin - legenda pilkkaa sen takia

08.03.2013 19:15 - Mikko Räsänen

Musiikkimaailmaa on joskus haukuttu siitä, että siellä päihteiden käyttöä ihaillaan liikaa. Noel Gallagherin tuoreen lausunnon perusteella tuo arvostelu on paikallaan.

Oasis-legenda Noel Gallagher haukkuu suorasanaisesti musiikkibisneksen nykytilanteen sekä nykyiset tähdet. Gallagherin avautuminen on seurausta Britannian merkittävimmästä musiikkigaalasta Brit Awardsista, jossa hän jakoi yhden palkinnon.

Gallagherin mielestä gaala oli nyt tylsä, koska sen kirkkaimmat tähdet ovat niin tylsiä.

- Musiikkibisneksessä ei ole enää kiinnostavia hahmoja, Gallagher ilmoitti ja kertoo, että tilanne oli aivan toinen 90-luvulla, kun Oasis ja muut sen ajan suuruudet tekivät läpimurtonsa.

- Me tulimme vaatimattomista oloista kaupunkien vuokra-asunnoista, emmekä voineet uskoa, että olimme ylipäätään päässeet Brit Award -gaalaan.

- Nyt, kun menee noihin juhliin, ovat kaikkia siellä uraa luovia pyrkyreitä. Siitä on tullut täysin korporatiivista.

- Näin gaalassa Muse-rumpalin polttavan sähkötupakkaa. Siis tupakkaa, jossa on patterit sisällä. Sanoin hänelle: "Et voi olla tosissasi? Polta mielummin oikea tupakka ulkona tai älä polta ollenkaan"

Gaalan lisäksi Gallagher haukkui gaalayleisön.

- Gaalassa tai sen jatkoilla ei tapahtunut mitään. Siellä oli paljon nuoria ihmisiä, joilla oli hatut ja iPhonet. Kaikki räpläsivät koko ajan puhelimiaan. He lienevät joko koukussa samaan kännykkäpeliin tai sitten he vaan tekstailivat toinen toisilleen: "missä sä olet? mitä sä teet?" -tyyppisiä viestejä.

- Ja heillä kaikilla oli hatut. Mistä ne ovat ylipäätään tulleet? Kuin olisimme siirtyneet Charles Dickensin ajan painajaiseen. Kaikki alle 30-vuotiaat, joilla on hattu ja Blackberry, täytyisi ampua - tai kivittää.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat