Justin Bieberille buuattiin Billboard-gaalassa - katso kiusallinen video

21.05.2013 12:45 -

Viime sunnuntaina järjestetyssä Billboard-musiikkigaalassa jaettiin ensimmäistä kertaa Milestone Award -palkinto, jossa huomioidaan artistin menestys listasijoituksissa. Yleisö ei kuitenkaan ollut tyytyväinen siihen, että Justin Bieber pokkasi palkinnon.

Milestone Award -palkinto eroaa siinä mielessä muista Billboard-palkinnoista, että voittajaksi valitaan eniten fanien ääniä saanut artisti. Ehdokkaina palkinnon saajiksi olivat Justin Bieber, Bruno Mars ja Taylor Swift.

Voittajaksi valittiin Justin Bieber, jolla on yhteensä 36 miljoonaa Twitter-seuraajaa. Nuori mies on pitänyt ahkerasti yhteyttä faneihinsa sosiaalisessa mediassa parhaillaan menossa olevan maailmankiertueensa aikana.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, kun Bieber asteli lavalle. CeeLo Green ojensi palkinnon Bieberille, joka jäi hämmentyneenä tuijottamaan 57-sekunniksi buuaavaa yleisöä. Eturivissä oli onneksi kuitenkin myös Bieber-faneja, jotka yrittivät tsempata nuorta miestä.

- Olen 19-vuotias ja teen mielestäni ihan hyvää työtä. Musiikin luominen ja esittäminen tulisivat olla ainoat asiat, josta puhutaan. Kaikki nämä muut minuun kohdistuvat syyttelyt ja roskapuheet saisivat jo pikkuhiljaa loppua, Bieber puolustautui.

Katso video alta:

 Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat