American Idol -tähdille tehtiin palkkavertailu - yksi voittaja ylivoimainen

24.01.2014 14:15 -

Vaikka Carrie Underwoodin American Idol -voitosta on jo yli kymmenen vuotta, hän on edelleen eniten tienaava laulukilpailun voittaja. 

American Idol -kilpailua on käyty Yhdysvalloissa jo yli vuosikymmenen ajan. Osa tositv-ohjelman voittajista on tullut tutuiksi myös maailmanlaajuisesti, kun taas osa laulajista on jäänyt lähinnä tähdiksi ohjelman kotimaassa. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt tähtiä takomasta mittavia summia rahaa. Forbes-talouslehti listasi eniten tienaavat American Idol -voittajat.

Carrie Underwood voitti ensimmäisen laulukilpailun vuonna 2002. Vuonna 2013 Underwood oli edelleen selkeästi menestynein kaikista tv-kisan voittaneista artisteista. Hän tienasi lähes 23 miljoonaa euroa. Kauan Undewoodin tuloista jäi toiseksi eniten tienaava Kelly Clarkson reilun viiden miljoonan euron tienesteillä Suomessa menestynyt Adam Lambert tienasi yhtä hyvin paljon kuin vuonna 2012 American Idolin voittanut Philip Philips. Miesten tilille kilahti 3,5 miljoonaa euroa viime vuonna.  Katso kymmenen eniten tienanneen tähden lista: 

1. Carrie Underwood, noin 23 miljoona euroa.

2. Kelly Clarkson, reilut viisi miljoonaa euroa.  

3. Philip Philips, kolme ja puoli miljoonaa euroa.

4. Adam Lambert kolme ja puoli miljoonaa euroa.

5. Chris Daughtry, vajaa kolme miljoona euroa.

6. Scotty McCreery, reilut kaksisataa miljoona euroa.

7. Taylor Hicks, 1,8 miljoonaa euroa.

8. Fantasia Barrino, reilut miljoona euroa.

9. Kellie Pickler, 1,5 miljoonaa euroa.

10. Katharine McPhee, reilu 700 000 euroa.

Lähde: Forbes

Kilpailut

Uusimmat