Krista Siegfridsille toisen levyn teko oli kuin terapiaa: Välillä on ollut fiilis, että mä lopetan

31.08.2015 16:45 - Reija Saarinen

Krista Siegfridille toisen levyn tekeminen on ollut terapiaa. Se on myös ollut tie uudenlaiseen soundiin.

Krista Siegfrids julkaisee tänä vuonna toisen albuminsa. Kyseiseltä levyltä on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, On & Off sekä Better On My Own. Naisen itsensä mukaan tuleva levy on ollut todellista terapiaa.

- Tämä on ollut todella pitkä prosessi. Melkein kolme vuotta on tätä tehty. Ja kyllä tämä on nimenomaan ollut mun terapialevy, nainen kertoo.

Pitkä prosessi on ollut vaativa monella tapaa ja jaksaminen on välillä ollut äärirajoilla.

- Välillä on ollut sellainen fiilis, että mä en halua tätä, mä en kestä tätä, tämä on ärsyttävää ja mä lopetan. Mutta tällä hetkellä on hyvä fiilis. Oon löytänyt uuden soundin ja laulutyylin. Nyt olen valmis myös näyttämään herkkiä puolia itsestäni ja kertomaan tarinoita.

Noita tarinoita on Kristan kappaleissa kuultu aiemminkin. Ensimmäisellä levyllä kuulijoita kosketti erityisesti kappale Can You See Me?, jonka Krista kirjoitti edesmenneelle isälleen.

- Fanit kyllä avautuvat paljon omista tunteistaan kirjeissä tai sosiaalisessa mediassa. Can You See Me? on kappale, joka on saanut paljon palautetta. Eräs fani, joka tatuoi kappaleen sanat selkään. Se koskettua mua, Krista toteaa.

 Lue myös: Krista Siegfridsin uudesta musiikkivideosta ei seksiä puutu: Paljasta pintaa ja piehtarointia

Kilpailut

Uusimmat