Kuva: YouTube

Viime vuoden seksikkäimmät musiikkivideot listattiin - ei kannata katsoa töissä

24.03.2016 21:15 - Rea Tallgren

Monet kritisoivat musiikkia myytävän nykyään seksin avulla. Kun vuoden 2015 seksikkäimpiä musiikkivideoita katsoo, on kritiikkiä helppo ymmärtää.

Pop Sugar -sivusto on listannut vuoden 2015 seksikkäimmät musiikkivideot. Listalle ovat päässeet sellaiset teokset, jotka suorastaan tihkuvat erotiikkaa, ja joita ei välttämättä kannata töissä katsoa.

Ykkösenä listalla on Selena Gomezin Hands To Myself. Videolla laulajatar nähdään alusvaatteissa alusta loppuun, lisäksi hän on alasti kylvyssä ja pelehtii sängyssä komean, paidattoman miehen kanssa. 

Kakkosena on Jason Derulon Want to Want Me. Myös tällä videolla viihdytään niin kylvyssä kuin lakanoidenkin välissä. Meininki on kirjaimellisesti kosteaa tällä videolla, kun Derulo hellii naista lihaksikas vartalonsa öljyttynä kauttaaltaan. 

Kolmantena listalla on Demi Lovaton Cool For the Summer. Videolla Lovato keikkuu sängyllä mitä seksikkäämmissä asuissa, nostelee pakaroitaan nahkaisessa bodyssä ja lisäksi näyttelijät viettelevät videolla toisiaan ja suutelevat esimerkiksi eroottisesti seinää vasten nojaten. 

Neljäntenä listalla on Draken Hotline Bling. Tämän videon salaisuutena ovat lähinnä seksikkäät tanssiliikkeet, joita niitäkin nähdään vain vähän. Neljäs sijoitus saattaakin siis olla monen mielestä hieman yllättävä. 

Taylor Swift feat. Kendrick Lamar ja kappale Bad Blood on videoinene sijalla viisi. Videon seksikkäintä antia on Pop Sugar -sivuston mukaan sen seksikkäissä vaatteissa nähtävät naiskaunottaret Swiftistä huippumalli Cara Delevingneen

Kuudentena listalla on Justin Bieberin What Do You Mean, jossa teinipoppari lempii tyttöä sängyllä pelkät Calvin Kleinin bokserit jalassaan. 

Seitsemäntenä listalta löytyy Ciaran Dance Like We're Making Love. Kuten kappaleen nimestäkin voi päätellä, on videolla tarjolla kuumaa menoa. 

Katso koko listaus Pop Sugarin sivustolta tästä

Lue myös: Cheekin musiikkivideolla alistetaan naisia? Elastinen kommentoi kohua

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat