"Liian seksikäs Instagramiin" - rintavan Ellen tili on jäädytetty jo kahdesti

02.05.2017 23:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Elle ei tiedä, mitä voisi tehdä toisin. Hänen mukaansa hän noudattaa Instagramin sääntöjä.

Elle Johnson on amerikkalainen glamour-malli, joka hemmottelee lähes puolta miljoonaa faniaan rohkeilla ja seksikkäillä kuvilla harva se päivä. Naisen kuvat ovat kuitenkin saattaneet hänet ongelmiin, sillä hänen Instagram-tilinsä on niiden takia jäädytetty jo kahdesti. 

- En ymmärrä sitä. Minä noudatan kyllä sääntöjä. En lataa alastonkuvia, koska ne on säännöissä kielletty, Johnson pohtii. 

Naisen mukaan Instagramissa vallitsee tekopyhä ilmapiiri. 

- Jotkut naiset saavat vilauttaa nänniä, meidän toisten kohdalla se on ehdottomasti kiellettyä. 

Johnson yllättyi, kun hänen tilinsä jäädytettiin muutama päivä sitten toistamiseen. Hänen mukaansa hän ei ole Instagramin rohkeimpia malleja. 

- Jos härskeimmät saisivat asteikoilla 1-10 arvosanan 11, saisin minä varmaan kahdeksikon, nainen pohtii. 

Nyt Johnsonin tili on jälleen auennut, vaikka monet uskovat olevan vain ajan kysymys, kunnes se jälleen suljetaan. Daily Mailin mukaan voikin yksinkertaisesti olla, että Johnson on liian seksikäs Instagramiin. 

Katso Johnsonin kuvia alta. (EDIT 3.5.2017 klo 13.16: Johnsonin tili on taas jäädytetty, joten alunperin artikkeliin upotetut kuvat eivät näy. Uudet kuvat Twitteristä lisätty.)

Justin Bieberin entisenä heilana tutuksi tullut kaunotar Sahara Ray julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään kuvan, joka on saanut hänen seuraajansa ihastelemaan. Kuvassa kaunokainen oli täysin alasti. Katso kuva ja lue lisää aiheesta tästä

Lue myös: Ultraplusmalli Tess Holliday julkaisi alastonvideon - katso

Lue myös: "Alastonkuvani on New York Postissa!" - Jasper Pääkkösen saunakuva julkaistiin amerikkalaislehdessä

Kilpailut

Uusimmat