Kuva: AOP

Kourtney Kardashian julkaisi kauniin alastonkuvan - katso!

15.05.2017 10:15 - Senni Loikala

"Luontoäiti", kirjoittaa Kourtney Kardashian luonnonläheisen alastonkuvansa yhteydessä.

Tosi-tv-tähti, malli ja muotisuunnittelija Kourtney Kardashian, 38, päivitti varhain maanantaina 57 miljoonan seuraajan Instagram-tiliään alastonkuvallaan.

Kuvassa nähdään Kardashian istumassa kiven päällä ja hänen takanaan näkyy suuria kasveja. ”Luontoäiti”, kirjoittaa kaunotar päivityksensä yhteydessä sunnuntaisen äitienpäivän huomioiden.

Otos on kerännyt jo yli 750 000 sydäntä vain muutamassa tunnissa. Lisäksi kuva käynnisti vilkkaan keskustelun päivityksen kommentointiosiossa. Osa kommenteista on todella ilkeitä. "Et ole hyvä roolimalli lapsillesi", yhdessä kommentissa lukee. "Sinun täytyy olla hullu", kirjoittaa toinen Instagram-käyttäjä.

Monet kommentoijat kuitenkin kehuvat Kardashianin ulkonäköä ja jotkut myös puolustavat häntä.

"Kyse on hänen vartalostaan ja hänen tarinastaan, pitäkää huoli omista asioistanne. Hän on kolmen lapsen äiti ja näyttää upealta. Jos olette liian epävarmoja näyttääksenne vartaloanne, se on oma asianne, jättäkää Kourtney rauhaan", kirjoittaa yksi Kardashianin puolustaja.

Katso Kardashianin julkaisema alastonkuva alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Aiemmin sunnuntaina Kardashian julkaisi yhteiskuvan lastensa Masonin, Penelopen ja Reignin kanssa.

Kiitän Jumalaa joka päivä näistä kolmesta pikkuenkelistä, jotka muuttivat minua pysyvästi. Tunnen itseni uskomattoman siunatuksi saadessani olla heidän äitinsä. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, jotka kasvattavat tulevaisuuttamme.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Kourtney Kardashianin julkaisema peppukuva sai fanit kummastelemaan: "Mitä tapahtui jaloille?"

Kilpailut

Uusimmat