Kuva: Instagram

Superkuumalla terveysbloggaajalla yli 6 miljoonaa seuraajaa - katso kaunottaren vartalon salaisuus

05.06.2017 10:15 - Karoliina Kotala

Kahden lapsen äiti saa hehkutusta muun muassa Khloe Kardashianilta.

Australialainen malli ja terveysbloggaaja Tammy Hembrow on kerännyt Instagramissa miljoonia seuraajia upean ulkomuotonsa ja fitness-harrastuksensa vuoksi. Kahden lapsen äiti myös suunnittelee ravinto- ja kunto-ohjelmia, jotka ovat olleet erittäin suosittuja.

Nyt vaaleaverikkö on avautunut siitä, kuinka nainen itse pitää vartalonsa timminä. Luottoruoakseen bloggaaja nimeää annoksen, johon kuuluu kananrintaa, riisiä ja pinaattia. Tammy kertoo aterian olevan yksinkertainen, terveellinen ja sopivan kiireiseen arkeen.

- Olen ollut kymmenen kiloa painavampi ja minulla oli selluliittia eikä kehoni ollut kiinteä. Olen myös ollut liian laiha ja kehoni on ollut muodoton. Mutta nyt vuosien treenaamisen jälkeen ja oikealla ruokavaliolla minulla on lihasta, ei yhtään selluliittia, olen terveempi kuin koskaan ja minulla on kaksi lasta, nainen avautuu.

Tammy uskoo itse pieniin muutoksiin ja niiden voimaan.

- Pienillä muutoksilla päivittäin on iso vaikutus pitkällä tähtäimellä. Ja sen tulisi olla hauskaa! Lähde salille ystävän kanssa ja treeni voi tuntua mukavammalta.

Yksi naisen faneista on Khloe Kardashian, joka kertoo Tammyn motivoineen häntä jo pitkään. Alla Tammyn Instagramissa julkaisema kuva, jossa nainen esittelee ennen ja jälkeen -vartaloaan.

Alla lisää otoksia tähden vartalosta:

Lue myös: Instagramin fitness-kaunotar on karvoituksen puolestapuhuja - ei ole sheivannut yli vuoteen

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat