Kuva: Emmi Moilanen

Rosanna Kulju oudoimmista seksikokemuksistaan: "Mun nenästä ja suusta alkoi lentää oksennusta"

21.01.2020 19:45 - Reija Saarinen

Kulju puhuu uudessa GRL Gang -podcastissa seksistä.

GRL Gang -podcastin uusimmassa jaksossa keskustellaan tällä kertaa seksistä. Rosanna Kuljun kanssa juttelemassa on Love Island -ohjelmasta tuttu Veera.

Keskustelun lomassa Kulju innostuu kertomaan omista oudoista kokemuksistaan. Yksi niistä sai naisen erittäin häpeälliseksi. 

- Meillä oli yhden miehen kanssa säätöä jossain vaiheessa, tästä on siis jo aikaa. No jossain vaiheessa tämä mies painoi mun päätä, samalla kun annoin hänelle suuseksiä, niin kovaa, että mä oksensin sen päälle. Mun nenästä ja suusta alkoi lentää oksennusta samalla, kun miehen vehje oli mun suussa, Kulju muistelee. 

- Mua hävetti niin paljon ja pakko todeta, että fiilis meni. Ei sinä päivänä puuhailtu kyllä enää mitään, Kulju jatkaa nauraen. 

Toinen muistelmissa esiin noussut seksikerta sen sijaan sai Kuljun niskavillat nousemaan pystyyn, pelkästä inhosta. 

- Olin sellaisen miehen kanssa, joka koko ajan hoki mun nimeä. Meinasin kuolla. Mä inhoan muutenkin suomalaista seksisanastoa. Inhoan sanoja panna, rakastella ja niin edelleen. Jokaisella työnnöllä hän siis sanoi mun nimen ja minusta se oli todella outoa. 

Millaisia tarinoita Kuljun kuuntelijoilla sitten oikein on? Pääset kuuntelemaan niitä alta. Löydät podcastin kaikki jaksot Radioplay-sovelluksesta tai osoitteesta Radioplay.fi.

Lue myös: Rosanna Kulju katuu yhtä kauneusoperaatiotaan: "Apua, miksi kukaan ei sanonut mitään"

Lue myös: Rosanna Kuljun vartalo joutui inhottavan arvostelun kohteeksi: 'En näe mitään kehossani virheinä'

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat