Kuva: AOP

Kirsi Alm-Siira paljastaa hauskan tarinan vuosien takaa - 'Vaklasin päätoimittajaa'

20.03.2020 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Alm-Siira kertoo, että tekee kaikkensa, jotta saa haluamansa asian.

Toimittaja Kirsi Alm-Siira, 45, on toiminut uutisankkurina jo pitkään. Alm-Siira kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle, että sai ensimmäisen harjoittelupaikkansa varsin erikoisella tavalla.

- Jos olen halunnut jotain asiaa, niin olen aina tehnyt kaikkeni sen eteen. Minua on määritellyt työelämässäni eräs tapahtuma, jonka koin nuorena: Olin parikymppinen, kun Porissa haettiin harjoittelijaa. Tajusin, että tuo on minun juttuni ja minun oli pakko päästä sinne, Alm-Siira sanoo ja jatkaa:

- Olin kirjoittanut vasta muutamia lehtijuttuja, mutta en muuta. Tein sitten hyvin räikeän hakemuksen, jotta se erottuisi muista. Paikasta ei kuitenkaan kuulunut mitään.

- Tiesin paikan päätoimittajan ja aloin tsekkaamaan, milloin hän käy lounaalla. Vaklasin siis rehellisesti häntä. Menin lopulta pysäyttämään kyseisen henkilön ja kerroin hakemuksestani tyyliin: "Ette varmaan ole sitä huomanneet." Lopulta sain kyseisen työn, Alm-Siira nauroi.

Alm-Siira kokee, että hän ei ole niitä ihmisiä, joita jatkuvasti pyydetään eri projekteihin mukaan.

- Yrittänyttä ei laiteta. En ole ikinä ollut sellainen tyyppi, jolle soitellaan ja pyydetään johonkin mukaan. Mutta jos johonkin itse haluan, niin teen kaikkeni, että sen myös saan.

Kuuntele Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmaa Iskelmältä sunnuntaisin kello 13-16. Ohjelman jaksot löydät myös RadioPlay -palvelusta.

Lue myös: Kirsi Alm-Siira mokasi hiusvärin kanssa, seuraajat samaistuvat: "Tuo on niin tuttua!"

Lue myös: Pekka Poudan Sini-koira vieraili salaa suorassa uutislähetyksessä - katso suloinen video

Kilpailut

Uusimmat