Kuva: AOP

Anssi Kela on tehnyt puolisonsa kanssa diilin, milloin pitkät hiukset saavat lähteä

17.01.2021 13:45 - Henna Koste

Suosikkilaulaja Anssi Kela kertoo, että saa usein tuntemattomilta palautetta "epäsiisteistä" hiuksistaan, mutta se ei häntä hetkauta.

Laulaja-lauluntekijä Anssi Kela tunnetaan lukuisista hiteistään, mutta miehen tavaramerkkejä ovat myös mustat vaatteet ja pitkät hiukset. Artisti vieraili Iskelmän Satu Kotosen vieraana Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa ja kertoi kuulumisiaan. Kela paljasti myös, että hänellä on vaimonsa kanssa diili pitkien hiustensa suhteen. 

Kela toteaa, että saa pitkistä hiuksistaan usein palautetta tuntemattomilta, eikä palaute ole aina niin mairittelevaa. Kommentteihin Kela suhtautuu huumorilla.

- Yleisin mielipide, mitä kuulen omaan habitukseen liittyen on, että "voisi se Anssi vähän siisitimmältäkin näyttää - koska se leikkaisi tuon tukan pois, se on ihan kauhea". Jokainen tällainen kommentti vahvistaa, että tukkahan pysyy, Kela naurahtaa. 

Kela kertoo, että teini-ikäisenä hänellä oli klassinen pitkä heviletti. 2000-luvulla artisti viihtyi lyhyemmässä hiustyylissä.

- Jossain kohtaa tuli sellainen fiilis, että kun tuota tukkaa vielä päässä on, niin "vielä kerran pojat!". Se on vielä tuossa pysynyt, ehkä hiusraja on vähän pakenemaan päin ja huomaa, että vähän ohuempi tukka on,  Kela sanoo.

Vihreää valoa pitkille hiuksille on kuitenkin antanut myös Kelan puoliso.

- Aika hiljattain kävimme puolison kanssa keskustelun: sanoin hänelle, että "sitten, kun mun on oikeasti aika leikkaa fleda - sitten, kun se alkaa näyttää epätoivoiselta, sano mulle. Kun se on kapea liuska tuossa, pliis, sano mulle, jos en itse tajua, että on sen aika". Hänen mielipiteensä oli se, että nyt on ihan hyvä vielä, että anna mennä vaan, Kela kertoo.

Kuuntele koko jakso täältä

Anssi Kela vuonna 2001. (kuva: AOP)

Iskelmä, Podplay ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Anssi Kela sai koskettavan palautteen uudesta biisistään: "Jykevää lukea tällaisesta tilanteesta"

Lue myös: UMK-osallistuja Oskari Ruohosta tukee kuuluisa isä - saanut myös suitsutusta Anssi Kelalta

Lue myös: Tunnetko suomalaisten hittien sanat? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen biisitietäjä!

Kilpailut

Uusimmat