Kuva: Laura Kiuru

Muistuttaako uusi lapsi äitiä vai isää? Tosi-tv-tähti Vilma Karjalainen vastaa

22.07.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tuoreet vanhemmat saavat usein kuulla arvioita siitä, muistuttaako lapsi ulkoisesti äitiään vai isäänsä. Näin on myös Vilma Karjalaisen kohdalla.

Mamma Mia -podcastin uudessa jaksossa Henna Kalinaisen ja Vilma Karjalaisen lisäksi studiossa vierailee Karjalaisen juuri syntynyt poikalapsi. Vastasyntyneen lapsen vanhemmat saavat toistuvasti kuulla arvioita siitä, muistuttaako lapsi enemmän äitiä vai isää, eikä Karjalainen ole lapsen isän Juuso Lehmusvyöryn kanssa poikkeus.

- Yritin katsoa keneltä hän näyttää, Kalinainen toteaa tuoreelle äidille.

- Ensin tulee onnitteluviestit ja sitten tulee ne 'ihan isänsä näköinen, ihan äitinsä näköinen' -viestit. Kenen näköinen hän nyt on?, Kalinainen pohtii.

Karjalaisen mukaan uusi tulokas ei muistuta ulkoisesti äitiään tai isäänsä.

- Hän on omannäköisensä, Karjalainen toteaa.

Myös Kalinainen on kollegansa ja ystävänsä kanssa samaa mieltä.

- Mielestäni hän on teidän hybridi. Ei voi suoraan sanoa kumpaa hän muistuttaa, Kalinainen jatkaa.

Karjalaisen mielestä hänen kuopuksensa muistuttaa ulkoisesti tosi-tv-tähden omaa isää. Hän kertoo todenneensa yhdennäköisyyden vertailemalla isänsä ja vastasyntyneen valokuvia keskenään.

Sen sijaan Kalinaisen mielestä Karjalaisen esikoinen Nella muistuttaa paljon enemmän isäänsä, eli Lehmusvyöryä. Karjalainen jakaa mielipiteen ystävänsä kanssa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Karjalainen ja Lehmusvyöry nousivat julkisuuteen erityisesti osallistuttuaan Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelmaan. Pariskunnan vaiheita onkin seurattu mediassa ja esimerkiksi Gossip Moms Suomi -televisio-ohjelmassa. Myös aikoinaan Big Brotherin myötä julkisuuteen noussut Kalinainen esiintyy Gossip Moms Suomi -sarjassa.

Karjalainen kertoi toisesta raskaudestaan helmikuussa julkisuuteen. Hän paljasti raskauden podcastissaan sekä Voice.fi:n haastattelussa. Hän kuvaili raskauden tulleen hänelle tuolloin järkytyksenä, sillä he olivat juuri päättäneet suhteen Lehmusvyöryn kanssa. Nuorimmainen saikin alkunsa eron jälkeisestä seksistä.

Pariskunnan välit ovat kuitenkin Karjalaisen mukaan lämmenneet. Hän kertoi toukokuussa podcastissa, että erosta huolimatta he asuvat kuitenkin käytännössä yhdessä. Lehmusvyöry oli muun muassa Karjalaisen apuna raskauden loppuvaiheessa. Hän oli myös aktiivisesti mukana yhteisen esikoisen elämässä, joten pariskunta oli tiiviisti tekemisissä toistensa kanssa jatkuvasti.

- Tässä kun olemme saman katon alla asuneet, niin pakko se on myöntää, että ne vanhat tunteet ehkä sieltä vähän puskevat esille. Kyllä sitä on pari kertaa ehkä jotain puuhailtu, Karjalainen kuvaili tunnelmia tuolloin.

Vauvakuplassa elävän Karjalaisen kuulumisia voit kuunnella lisää alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Temptation Island -tosi-tv:stä tuttu Vilma Karjalainen odottaa toista lastaan - raskaus oli sokki

Lue myös: Tosi-tv-tähti Vilma Karjalainen sai toisen lapsensa - synnytys käynnistettiin vauvan koon vuoksi

Lue myös: Suomalainen tosi-tv-tähti paljastaa: 'Minusta on tehty seitsemän lastensuojeilmoitusta'

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat