Kuva: Laura Kiuru

Henna Kalinaisen Jarkko-puoliso harvinaisessa haastattelussa - pariskunta puhuu avoimesti suhteestaan

07.10.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Henna Kalinainen tapasi puolisonsa yhteisen tuttavan kautta.

Tosi-tv-tähti Henna Kalinaisen ja Vilma Karjalaisen luotsaaman Mamma Mia -podcastin kolmannen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa vierailee Kalinaisen harvoin julkisuudessa nähty puoliso Jarkko.

Kalinainen ja Jarkko ovat seurustelleet kolmen vuoden ajan, ja heidän yhteinen tyttärensä Joanna syntyi vuodenvaihteessa 2021.

Kostean avausjakson merkeissä studiossa puhe kääntyy muuan muassa siihen, mikä Kalinaisessa herätti Jarkon kiinnostuksen.

Kalinainen on ollut julkisuudessa jo vuosituhannen ensimmäiseltä vuosikymmeneltä alkaen, joten myös Jarkko oli kuullut Kalinaisesta jo ennen heidän tapaamistaan.

- Totta kai tiesin, kuka Henna on, Jarkko toteaa jaksossa.

- Olen ihan tavallinen, työssä käyvä mies, en tunne ketään julkkiksia, en ole ikinä ollut missään piireissä, mies jatkaa.

Hän kertoo pohtineensa, että olisi hauska tavata julkisuudesta tuttu henkilö, ja Kalinaisella sekä Jarkolla sattui olemaan yhteinen tuttava.

- Siitä se sitten lähti, Jarkko tokaisee.

Rakastaja ja paras ystävä

Jarkon mukaan Kalinaisessa hänen huomionsa kiinnitti erityisesti naisen erilainen tyyli.

- Sanotaan yksi esimerkki: olen ehkä sellainen vanhakantainen mies, että yleensä ostan naisille drinkkejä ja muuta. Niin Henna antoi minulle kortin, että 'tässä on kortti, käytkö hakemassa juoman ja osta itsellesikin jotain', mies muistelee rakastavaisten ensitapaamisen tapahtumia.

- Se jotenkin jäi mieleen, sillä se oli niin erilaista, podcastaajan puoliso pohtii.

Jarkko kertoo jaksossa, ettei ole kokenut aiemmin vastaavaa suhdetta. Hän kuvailee pariskunnan olevan samanaikaisesti sekä rakastajia että toistensa parhaita ystäviä. He nauravat paljon yhdessä ja viihtyvät toistensa seurassa.

- Puhumme kaikesta ja teemme kaiken yhdessä, Jarkko kuvailee.

Kalinainen on kertonut aiemmin podcastissa elämänsä muuttuneen ratkaisevasti parisuhteen myötä. Hän on kertonut muun muassa luopuneensa runsaasta alkoholinkäytöstä tavattuaan puolisonsa.

Jarkko ja Kalinainen puhuvat podcastissa myös avoimesti seksielämästään ja pikkulapsiarjestaan, jonka pariskunta on onnistunut sujuvoittamaan omaan elämäntilanteeseensa sopivimmaksi.

Voit kuunnella Jarkon haastattelun kokonaisuudessaan alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Alkoholi oli osa Henna Kalinaisen elämää - tuoppi aamuyhdeksältä toi helpotusta ahdistukseen

Lue myös: Henna Kalinainen joutui perheensä kanssa autokolariin - "Tällä kertaa minulla oli turvavyö"

Lue myös: Henna Kalinainen hankki silikonirinnat, vaikka tiesi, ettei pystyisi maksamaan velkaa takaisin

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat