Kuva: Laura Kiuru

Parisuhteen julkituominen jännitti Piritta Hagmania: "Hassua, kuinka iso kynnys sen tekemiseen oli"

04.01.2023 17:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hagman kertoo Rosanna Kuljulle Pimppiheimo-podcastissa suhteensa julkistamisen herättämistä tunteista.

Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa Piritta Hagman ja Rosanna Kulju avaavat kuulumisiaan ja nostavat esiin myös uuden vuoden synnyttämiä ristiriitaisiakin fiiliksiä.  

Hagman julkisti vuodenvaihteessa suhteensa miesten koripallomaajoukkueen Susijengin päävalmentajan Lassi Tuovin kanssa. Hagman kertoo tuoreessa podcast-jaksossa tarkemmin suhteestaan ja sen julkistamisesta. Hagman sanoo, että vaikka he ovat viihtyneet yhdessä jo jonkun aikaa ja myös läheiset ovat tienneet siitä, tuntui parisuhteen julkistaminen jännittävältä. 

- On jotenkin hassua, kuinka iso kynnys sen tekemiseen oli. Jotenkin on niin kasvanut siihen, että haluaa suojella kaikkea ja se on tosi iso asia tuoda se kaikkien näkyville, Hagman kertoo.

Kulju sanoo ymmärtävänsä Hagmania ja nauraa hyvässä hengessä juontajaparinsa kiemurtelulle asian suhteen.

- Vaikka en olisi huolissani siitä meneekö tämä syteen tai saveen, niin ihan vain siitä kertominen ja sen esille tuominen on tosi jännittävää, Hagman selittää. 

- Suloista ja ymmärrän täysin mistä puhut, Kulju komppaa. 

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta.

Lue myös: Yksi asia sai Piritta Hagmanin boikotoimaan joulua - paljastaa Pimppiheimo-podcastissa hauskan lapsuusmuistonsa

Lue myös: Rosanna Kulju ei enää anteeksipyytele erästä piirrettään - 'He jotka eivät sitä kestä, karsiutuvat pois 100-0'

Lue myös: Rosanna Kulju kommentoi suhdestatustaan - "Vietän aikaa yhden henkilön kanssa"

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat