Kuva: Prime Video

Sauli Koskinen tunsi myötähäpeää Saara Aaltoa kohtaan tv:ssä - "Tuskanhiki valui selässäni"

05.01.2023 16:15 - Iiro Myllymäki

Sauli Koskinen joutui jekutuksen kohteeksi Saara Aalto pränkkää Suomea -ohjelmassa.

Mediapersoona ja tosi-tv:stä tuttu Sauli Koskinen, 37, oli jekutettavana Saara Aallon, 35, uudessa tv-ohjelmassa Saara Aalto pränkkää Suomea. Nyt Koskinen on kertonut kokemuksestaan The Real Guys -podcastissa, jota hän juontaa yhdessä Sergey Hilmanin kanssa.

Koskista huijattiin sarjassa viemällä hänet Aallon vetämän kuvitteellisen tv-ohjelman kuvauksiin. Saaran ystäväkirja -ohjelmassa vieraalle näytetään esimerkiksi hänen tunnettujen ystäviensä hänestä sanomia lausahduksia, mutta kaikki on luonnollisesti täyttä sepitettä. Mukana Koskisen jekuttamisessa oli hänen ystävänsä Cristal Snow, joka oli myös kuvauksissa mukana.

Studioyleisön edessä Koskinen kuunteli muun muassa, kun Aalto luki Koskisen ex-kumppanin Adam Lambertin tekaistuja sanomisia. Lambertin kerrottiin sanoneen, että Koskinen suunnittelee poliitikoksi ryhtymistä. Puhuttaessa Koskisen rakkauselämästä takana olevalle näytölle heijastettiin puolestaan yhteiskuvaa Koskisesta ja Esko Eerikäisestä. Huijauksen yhteydessä Koskiselle uskoteltiin myös, että hänen ala-asteen opettajansa oli studioyleisössä.

Sauli Koskinen muistelee kokemusta The Real Guys -podcastissa.

- Saara kysyi niin outoja kysymyksiä. Minulla valui tuskanhiki selässäni. Minun teki mieli laittaa se poikki. Minulla oli koko ajan myötähäpeä Saaraa kohtaan. Ihmettelin, miten hän tekee näin paskaa ohjelmaa, Koskinen sanoo.

Sauli Koskista huijattiin Saara Aallon uuden ohjelman ensimmäisessä jaksossa. (kuva: Prime Video)

Koskinen ei osannut arvata, että kyse on piilokamerasta.

- Koko homma meni läpi minulla. Minulla oli hirveä myötähäpeä. Ajattelin, että en voi laittaa tätä poikki, kun täällä on yleisöä ja kaikkea, että enhän minä voi ruveta tässä diivailemaan.

Saaran ystäväkirja -feikkiohjelmassa Aalto myös esitti Koskiselle omistetun kappaleen, jossa yleisö yhtyi Sauli-huutoihin. Tämä vain lisäsi Koskisen hämmennystä.

- Se biisi oli ihan hirveä. Olin silleen, että mitä helvettiä täällä tapahtuu, Koskinen sanoo.

Podcastjaksossa kuullaan myös huijauksessa Aallon kumppanina olleen Cristal Snow’n kommentteja. Cristal Snow on kuullut kauhutarinoita Koskisen lapsuusajan jekutuksista, joten hänen mielestään oli aika maksaa Koskiselle takaisin samalla mitalla. Cristal Snow antaa kiitosta Saara Aallolle siitä, että huijaus onnistui niin hyvin.

- Se meni niin sairaan hyvin, ja iso kiitos siitä kuuluu Saaralle. Hän veti sen niin hyvin, Cristal Snow sanoo ohjelmaan lähettämässään ääniviestissä.

Koskisen ja Hilmanin keskustelun jaksosta pääsee kuuntelemaan artikkelin alusta tai Podplaysta. Aiheesta aletaan puhua noin 33 minuutin kohdalla.

Saara Aalto pränkkää Suomea -ohjelmaa esitetään maksullisessa suoratoistopalvelussa Prime Videossa.

Lue myös: Saara Aalto yllättyi, kun häntä pyydettiin juontajaksi piilokameraohjelmaan - paljastaa, ketä haluaisi jekuttaa

Lue myös: Sauli Koskinen ja Sergey Hilman paljastavat, miksi lähtivät mukaan tosi-tv-ohjelmiin

Kilpailut

Uusimmat