Kuva: Shutterstock

Hyppy satujen maailmaan - podcast-vinkkejä lapsille ja lapsiperheille

15.02.2023 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tarjolla on niin Taikakakkakikkare, hurjia merirosvoja kuin eri klassikkosatuja.

Podcast-sisältöjä kulutetaan päivittäin valtavia määriä Suomessa. Myös lapsille on olemassa valtava määrä erilaista kuunneltavaa ja alta voit katsoa muutamat vinkit siitä, mikä voisi lapsia viihdyttää.

Tarjolla on niin Taikakakkakikkare, hurjia merirosvoja kuin eri klassikkosatuja. Lue vinkit alta.

Lasten sadut

Lasten sadut ovat Minna Kivelän ja Paula Norosen käsikirjoittamia ja näyttelemiä äänisatuja lapsille. Tarinoissa seikkailevat muun muassa Pahismummo, Jaska ja Taikakakkakikkare, bilekissat sekä oravat Mauri ja Vesa.

Minna on tullut yleisölle tutuksi muun muassa sarjoista Närpiäiset ja Kätevä emäntä. Paula puolestaan tunnetaan Supermarsu-kirjasarjasta ja useista tv:n huumoriohjelmista. Äänituotannosta vastaa Kim Wirtanen.

Satuversumi

Satuversumi on satujen maailma, jossa seikkailevat niin pienet urheat tytöt, hurjat merirosvot, leppäkertut kuin metsänkeijutkin. Tarinoissa etsitään taikaovea, opitaan lentämään, pohditaan luonnon monimuotoisuutta sekä roskaamisen tylsyyttä eikä jätetä ketään yksin. Lukijoina kuullaan radiokanavilta tutut äänet: Anssi HonkanenNiina BackmanJete OllinenPaavo TörmiHenri Laukka, Pauliina Puurila, Satu Kotonen, Sanna Wänskä sekä Lauri Domnick.

Kauneimmat lastensadut

Kauneimmat lastensadut on perheen yhteinen hetki rauhoittua sadun ääreen. Kuuntele vaikka automatkalla, iltasaduksi, tai kun tulee hetki, jolloin haluaa päästä perinteisimpien satujen maailmaan. Sadut ovat pituudeltaan noin viiden ja kymmenen minuutin väillä. 

Satuillaan

Nelli on ihan tavallinen lapsi joka tykkää seikkailla, varsinkin Vihreän Ketun kanssa. Vihreä Kettu on taikakettu, joka tykkää huiskia taikapölyä kaikkialle. Taikapölyn avulla voi lennellä ympäri maailmaa ja sukeltaa tarinoihin. Ja tarinoiden avulla kesälomat ja arjen jännät jutut muuttuvat aina hauskemmiksi. Tule mukaan Satuillaan-podcastiin

Lisää Podcasteja löydät Podplaysta.

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Podcast-elämyksiä laidasta laitaan - katso kuunteluvinkit loppuvuodelle

Kilpailut

Uusimmat