Kuva: AOP/Timo Korhonen

Somen tähtikaksikko MolyBros haluaa päästä näyttelemään suosikkisarjaan

12.04.2023 10:15 - Elsa Silvan

MolyBros on tullut tunnetuksi TikTokissa Paljon sun outfit maksaa -videoilla. Kaverukset pysäyttävät ihmisiä kadulla ja kysyvät, paljonko he ovat maksaneet yllään olevista vaatteista. Heidän lausahduksensa meneekin ”Paljon sun outfit maksaa, jaloista ylöspäin, one by one?”

Somesta tutun MolyBros-duon Ibrahim "Iba" Manza ja Abdirahman Keinaan kertovat Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa juontaja Esko Eerikäiselle, mistä kaikki lähti. He tutustuivat koulussa ja ystävystyivät yläasteella. He olivat molemmat tukioppilaina ja sitä kautta pääsivät kuvaamaan koulun kameralla sekä oppivat editoimaan. Kaksikko huomasi innostuvansa kameran edessä työskentelemisestä.

Suosio tuli todella nopeasti ja yllättävästi. He aloittivat nollasta TikTokissa ja nyt heillä on noin 120 000 tilaajaa Youtubessa.

- Ihan hullua! Ei tietoa, mistä feimi tuli. 

Eerikäinen kysyy parikymppisiltä nuorilta miehiltä, kokevatko heidän seuraajansa paineita Paljon sun outfit maksaa -videoista. Kaverukset pysäyttävät videoilla ihmisiä kadulla ja kysyvät, paljonko he ovat maksaneet yllään olevista vaatteista.

- Suomalaiset yleensä piilottelevat, jos he omistavat jotakin kallista. Jos tienaat omat rahasi, tottakai voit flexata esimerkiksi hienoilla kengillä.

Alla olevalla videolla MolyBros kyselee suomalaisjulkkiksilta asuista. 

Jos video ei näy, katso se täältä. 

MolyBros ja Eerikäinen keskustelevat myös nuorten mielenterveysongelmista ja siitä, miten nykyään esimerkiksi somen kautta käydään keskustelua ja tietämys asioista on suurempi.

 - Emme ota paineita siitä mitä julkaisemme.

MolyBros kertoo, että he tietävät olevansa monien esikuvia ja tekevät myös hieman opettavaisempaa materiaalia.

Kaksikolla on varsinkin eräs haave. He haluaisivat päästä näyttelemään Salattuihin Elämiin.

- Olemme kieltäytyneet monista tarjouksista, otamme vain sellaisia keikkoja, jotka sopivat arvoillemme.

Uusi Flexaajat-sarja alkaa tällä viikolla, jossa MolyBros on mukana yhdessä Seksikkään-Suklaan kanssa. Ohjelmassa tutustutaan suomalaiseen flexaamisen kulttuuriin. Flexaaminen on termi, jolla viitataan muun muassa materiaalilla kehuskeluun ja saavutusten esittelyyn.

MolyBros juontavat myös MolyCast-podcastia, jossa puhutaan muun muassa kiusaamisesta, rasismista ja jengikulttuurista.

- Kunnioittakaa kaikkia kuin omaa perhettänne, kehottavat Iba ja Keinaan lopuksi.

Voit kuunnella koko jakson alta tai tästä. Haastattelussa MolyBros muun muassa muistelee Emma Gaalaa, jossa he saivat kunnian jakaa palkinnon. 

Lue myös: Anniina Valtonen avoimena lapsuuden traumoistaan - "Hän murskasi haaveeni"

Lue myös: Millaisia asioita Mmiisas ei halua jakaa seuraajilleen? Suosikkitubettajalla selkeä linjanveto parisuhteestaan

Lue myös: Kun Mikko Parikka ehdotti itseään Bachelor-juontajaksi, reaktio oli tyly - vuosia myöhemmin kaikki muuttui

Kilpailut

Uusimmat