Kuva: Shutterstock

Kaipaatko podcast-suosituksia? 6 kuunteluvinkkiä arkeen ja lomailuun

28.12.2023 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tarjolla on Hollywood-juoruja, true-crimeä, paljastuksia sekä lämminhenkisiä satuja.

Vuosi lähenee loppuaan ja monet suomalaiset nauttivat lomapäivistä. Lomapäivien puuhasteluihin saatetaan kaivata erilaista kuunneltavaa ja nyt Voice.fi antaakin podcast-vinkit rentoon arkeen.

Tarjolla on muun muassa Hollywood-juoruja, true-crimeä, paljastuksia sekä lämminhenkisiä satuja.

Lue vinkit alta. Lisää podcasteja löydät Podplaysta. 

Cheers to Ugly Me

Cheers to Ugly Me on podcast, jossa rumakin on kaunista. Sini Sabotage ja Sergey Hilman jakavat kuuntelijoiden kanssa rakastetut, vihatut, ihanat, hirveät ja naurettavat puolet elämästä. Joka torstai studion seinät tapetoidaan totuuksilla ja kuuntelijoiden korvat valellaan paljastuksilla, jotka saavat herkimmät meistä punastumaan ja loput villiintymään. Tässä podcastissa käännetään nurja puoli esille ja näytetään keskaria täydellisyydelle.

The Real Guys

The Real Guys on tosi-tv:tä, Hollywood-juoruja sekä tarua ihmeellisempää todellista elämää! Sauli Koskinen ja Sergey Hilman kuuluvat Suomen kirkkaimpiin reality-tähtiin, ja heitä yhdistää myös Hollywoodin kukkuloilla eletty suihkuseurapiirielämä. The Real Guys -podcastissa Sauli ja Sergey pitävät kuuntelijansa ajan tasalla kaikesta tärkeästä, kuten kotivaimojen viimeisimmistä rikoksista, reality-maailman tuoreimmista skandaaleista ja mehukkaimmista julkkisjuoruista. Syynissä ovat eturivin näyttelijät, muusikot ja muut silmäätekevät.

Lasten Sadut

Lasten sadut ovat Minna Kivelän ja Paula Norosen käsikirjoittamia ja näyttelemiä äänisatuja lapsille. Tarinoissa seikkailevat muun muassa Pahismummo, Jaska ja Taikakakkakikkare, bilekissat sekä oravat Mauri ja Vesa. Minna on tullut yleisölle tutuksi mm. sarjoista Närpiäiset ja Kätevä emäntä. Paula puolestaan tunnetaan Supermarsu-kirjasarjasta ja useista tv:n huumoriohjelmista. Äänituotannosta vastaa Kim Wirtanen.

Vähän höpöt löpöt

Lämminhenkisessä podcastissa tekoäly lukee tekoälyllä tehtyjä lasten satuja, joiden aiheet ovat tulleet lapsilta. Mukana olevat lapset ovat 1.-3. luokkalaisia ja sisältö sopii kaikille, jotka pitävät saduista. Sarjan luoja, Sini Kervinen, on tekoälyn parissa työskentelevä suurperheen äiti.

Hyvän Maun Rajoilla

Oletko valmis keikkumaan hyvän maun rajoilla kontulalaisen TikTok-koomikko Niko Holmsténin ja Juupajoen ainoan toivon, eli Juha Nurmisen kanssa? Tässä podcastissa mikään ei ole pyhää, kun kaksikko tarttuu ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin ronskilla huumorilla sekä pienellä lähiötwistillä höystettynä. Nyt kannattaakin pitää hatusta kiinni, sillä koskaan ei tiedä, mitä kaksikon suusta saattaa lipsahtaa!

Poliisitapaus

Poliisitapaus-podcastissa käsitellään true crime-tapauksia ympäri maailman. Viikoittain ilmestyvissä jaksoissa kerrotaan niin katoamistapauksista, onnettomuuksista, henkirikoksista sekä muista mysteereistä.

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Podcast: Marko Hietala avoimena mielenterveysongelmistaan - "Pohjakosketus oli vahva"

Lue myös: Lapset kirjoittivat satuja tekoälyn avulla - opettajat kehuvat uutta podcast-tuotantoa

Lue myös: Kimanttia-podcastin livelähetys kokosi lätkäfanit yhteen ympäri Suomen - "Tulimme aistit avoinna"

Kilpailut

Uusimmat