Kuva: Fotolia

Pelkäätkö olevasi laastarisuhteessa? 6 merkkiä paljastavat, oletko korvike

08.06.2016 20:15 - Emmi Moilanen

Tapailuvaiheessa uuden kumppanin edelliset suhteet voivat aiheuttaa päänvaivaa.

Oletko löytänyt ihanan miehen mutta olet huolissasi, koska hän on juuri eronnut edellisestä tyttöystävästään? Vaikka olisit astunut kuvoihin heti eron jälkeen, se ei aina tarkoita, että suhteenne on automaattisesti tuhoon tuomittu. Cosmopolitan listasi varoitusmerkit, joita kannattaa tarkkailla, jos kuitenkin epäilet olevasi laastarisuhteessa.

Hänen edellinen parisuhteensa oli todella vakava

Jos hänen edellinen suhteensa ei edennyt tapailuvaihetta pidemmälle, on epätodennäköistä, että mies etsii sinusta laastarisuhdetta paikkaamaan eron aiheuttamaa tuskaa. Jos mies kuitenkin ehti seurustella entisensä kanssa vuosia, kannattaa sinun heti selvittää, haluaako mies kanssasi jotain vakavampaa, vai tarvitseeko hän vain hetkellistä helpotusta surkeaan oloonsa.

Hän ei ole koskaan ollut sinkkuna

Joillakin ihmisillä vain on tarve olla koko ajan parisuhteessa, eivätkä he ole olleet aikuisikänsä aikana koskaan yksin. Uuden löytäminen voi tuntua miehestä lohduttavalta edellisen suhteen päättymisen jälkeen – etenkin, jos ero on ollut erityisen ruma. Jos huomaat, että miehen käyttäytymiselle on olemassa tietty kaava, on epätodennäköistä, että juuri sinä saat muovattua sen uuteen uskoon.

Asiat etenevät todella nopeasti

Tuntuuko sinusta siltä, että mies käyttäytyy kuin ei olisi koskaan lähtenytkään edellisestä parisuhteestaan? Jos hän haluaa viedä asiat nopeasti vakavalle tasolle ja odottaa sinut tekevän samoin, voi olla, että hän ei ole vielä päässyt yli entisestä tyttöystävästään.

Hän tarvitsee deitin juhliin

Tässä tapauksessa et ole vain laastarisuhde, vaan erittäin todennäköisesti myös näyttelyesine - etenkin, jos hänen entisensä on samoissa juhlissa. Tällöin mies voi tuntea "voittaneensa" saadessaan näyttää, että on siirtynyt elämässään eteenpäin. Tämänkaltainen käytös on kuitenkin merkki siitä, että miehen ajatukset ovat kiinni vielä edellisessä parisuhteessa.

Väkinäiset odotukset

Hän saattaa pahoittaa mielensä, jos et haluakaan lähteä elokuviin tai vietät aikaa mieluummin sinun luonasi kuin hänen kotonaan. Sinulle tulee tunne, ettei mies ei osaa päästää irti siitä, miten asiat ovat ennen olleet. Ärsyyntyminen pienistä, merkityksettömistä asioista voi yksinkertaisesti olla merkki siitä, että hän haluaisi korvata sinut entisellä tyttöystävällään.

Hänen ystävänsä eivät halua tutustua sinuun

Se ei tarkoita, että he olisivat tahallaan ilkeitä tai etäisiä. He eivät vain usko sinun olevan mukana kuvioissa enää kauaa. Ystävät tuntevat miehen hyvin sekä osaavat jo ennakoida, onko hän tosissaan kanssasi vai ei.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Pidä parisuhde onnellisena - parhaat vinkit koottiin yhteen

Kilpailut

Uusimmat