Kuva: Fotolia

4 seikkaa, jotka kannattaa muistaa yhden yön suhteissa

10.07.2016 21:15 - Emma Ylistalo

On tärkeää hyväksyä se, että toinen ei välttämättä halua syventää suhdetta.

Nykypäivänä seksi ei ole aina merkki vakavasta suhteesta ja toisinaan sitä päätyy sänkyyn vasta tapaamansa ihmisen kanssa. Toisinaan yhden yön jutusta saattaa kehittyä vuosisadan rakkaustarina, mutta aina näin ei käy. Jotta välttyisi turhilta odotuksilta, eikä satuttaisi itseänn, kannattaa muistaa muutama asia. Lue alta neljä asiaa, jota tulee pitää mielessä yhden yön suhteissa.

1. Älä odota sen johtavan mihinkään enempään

Läheisyyden takia sinusta saattaa tuntua, että olet löytänyt vihdoin sen oikean. Kannattaa kuitenkin pysähtyä miettimään omia odotuksiaan. Jos jotain vakavampaa kehittyy, niin hyvä. Mutta jos ei, ota se hauskana kokemuksena.

2. Älä sekoita seksuaalista läheisyyttä tunteiden kanssa

Älä odota yhden illan jälkeen viestejä pitkin päivää tai puhelinsoittoa. Jos huomaat yhteisen yön jälkeen välillänne olevan entistä enemmän etäisyyttä, saattaa se olla merkki siitä, että tästä ei kannata haaveilla kehittyvän parisuhdetta.

3. Älä sekoita halua tapailla haluun syventää suhdetta

Yhden yön kumppanisi on saattanut nauttia seurastasi ja seksistä kanssasi. Jos hän on sinuun myöhemminkin yhteydessä, muista että se ei välttämättä tarkoita halua syventää suhdettanne. Vähän ajan kuluttua huomaat, mitä toinen yhteydenotoillaan hakee - seksiseuraa vai vakavampaa suhdetta.

4. Älä anna epävarmuuden viedä iloa

Jos epävarmuus tai suhteen määrittelemättömyys saa sinut huolehtimaan liikaa, sinun kannattaa ehkä välttää satunnaista seksiä. Jos haluat pystyä nauttimaan, sinun täytyy olla oikeasti sujut sen asian kanssa, että et välttämättä jälkeenpäin kuule toisesta ihmisestä. Ja muista, että kaikille yhden yön jutut eivät vain sovi.

Lähde: Mind Body Green

Lue myös: Kuinka saada orgasmi yhden yön kumppanin kanssa?

Kilpailut

Uusimmat