Kuva: Fotolia

Piristä seksielämääsi uudella tavalla – 3 toimivaa keinoa

21.07.2016 20:45 - Emmi Moilanen

Esileikki on tärkeä osa seksipuuhia, joten siihen panostaminen kannattaa.

Tuntuuko sinusta, että seksielämänne noudattaa aina samoja tuttuja kaavoja, eikä mitään yllättävää koskaan tapahdu? Glamour selvitti parhaimmat tavat, joiden avulla piristää sänkypuuhia erityisesti esileikin aikana.

Toistakaa paras muistonne

Jos haluatte saada suhteenne alkuaikoina kokemaanne kipinän takaisin, seksologi Barbara Winter kannustaa muistojen verestämiseen. Kokeilkaa luoda uudelleen jokin erityinen ja mieleen jäänyt seksimuistonne. Voitte aloittaa jo ennen makuuhuoneen puolelle siirtymistä: jos erityiseen iltaanne on kuulunut treffit suosikkiravintolassanne tai romanttinen elokuva, toistakaa myös ennen seksiaktia viettämänne aktiviteetit. Mitä pidemmälle ilta etenee, sitä halukkaampia olette toisianne kohtaan, sillä tiedätte jo valmiiksi, millä tavalla ilta tulee huipentumaan.

Aloittakaa makuuhuoneen ulkopuolella

Jos spontaaniuden puute on seksielämänne ongelmakohta, kokeilkaa aloittaa lämmittelypuuhat jo ennen makuuhuoneeseen astumista. Keittiö, työhuone tai oikeastaan mikä tahansa muu paikka tai tila, jossa ette ole ennen harrastaneet lemmenleikkejä, toimii tarkoitukseen mainiosti.

- Kaikki odottamaton pitää asiat mielenkiintoisina, toteaa seksuaali- ja parisuhdevalmentaja Claudia Six.

Hyödyntäkää lämpötiloja

Kylmä ja kuuma vahvistavat tunteita, joita aistit jo valmiiksi. Yksi keino leikitellä lämpötilojen avulla makuuhuoneessa on ottaa jääpala esileikkiin mukaan. Kuljettakaa palaa suun avulla toistenne erogeenisillä alueilla ja kasvattakaa hitaasti halua sekä intohimoanne. Toinen keino on myös kokeilla levittää lämmitettyä vahaa keholle – tai jopa yhdistää nämä molemmat, kylmän ja kuuman.

Lähde: Glamour

Lue myös: Miksi säännöllinen seksi pitää kilot kurissa?

Kilpailut

Uusimmat