Kuva: Fotolia

Onko miehesi sisaruksista vanhin tai nuorin? Syntymäjärjestys vaikuttaa hänen luonteenpiirteisiinsä

21.07.2016 21:15 - Tiina Svensk

Onko kumppanisi sisaruskatraan nuorin tai vanhin? Syntymäjärjestys voi kertoa jotain hänelle ominaisista piirteistä.

Onko miesystäväsi aina valmis korjaamaan tilanteen vai antaako hän sinun ottaa ohjat käsiisi päätöksiä tehdessä? Tietyt piirteet saattavat olla jo kotoa opittuja, jolloin perheen sisarusten syntymäjärjestys voi vaikuttaa ominaisuuksien muodostumiseen.

Thought Catalogin artikkelissa kerrottiin, miten syntymäjärjestys vaikuttaa miehen luonteenpiirteisiin. Lue, pitävätkö väitteet paikkaansa oman kultasi kohdalla:

Vanhin lapsi

Jos poikaystäväsi on perheen vanhin lapsi, hän on ehdottomasti perinteinen alfauros! Sisaruksista vanhimpana hän on tottunut pitämään huolta nuoremmistaan ja korjaamaan tilanteet, jotka vaativat korjaamista.

Kun esikoinen on parisuhteessa, hän on huolehtivainen. Hän tekee kaikkensa kumppaninsa huolesta ja on valmis puolustamaan häntä tilanteessa kuin tilanteessa. Toisaalta hän voi olla myös hyvin dominoiva, ja hänellä on paljon mielipiteitä. Esikoiset kaipaavat kumppanin, joka on valmis vastaamaan haasteisiin - muuten he tylsistyvät herkästi.

Keskimmäinen

Keskimmäiseksi syntyneet miehet ovat sisaruksista kaikista kilpailuhenkisimpiä. Jos tapailet miestä, joka on sisaruskatraan keskimmäinen, voit varautua kilpailutilanteisiin ja hetkiin, jolloin hän haluaa osoittaa olevansa ylivoimainen. Tilanteet johtuvat siitä, että hän on joutunut aina kilpailemaan huomiosta muiden sisarustensa kanssa.

Keskimmäisiä saattaakin vaivata riittämättömyyden tunne: he haluavat antaa sinulle kaikkensa, olla sinun suosikkejasi ja ainokaisia.

Nuorin lapsi

Mies, joka on perheen kuopus, mielletään yleensä hauskaksi poikaystäväksi. He ovat idearikkaita ja spontaaneja. Tällaisen miehen kanssa voit tehdä kaikkea hullua: jos olet haaveillut benjihypystä tai sukeltamisesta haiden kanssa, hänen kanssaan voit kokeilla näitä.

Nuorimmaiset voivat olla myös hyvin impulsiivisia ja nopeatempoisia. Nuorimmaista deittaillessa saatat joutua huolehtimaan siitä, että hän saa kaiken haluamansa. Perheen kuopus tarvitsee rinnalleen henkilön, joka saa hänet rauhoittumaan ja pysähtymään edes hetkeksi.

Kaksonen

Kaksosia on vaikea oppia tuntemaan, sillä he ovat kasvaneet koko ikänsä sellaisen henkilön rinnalla, joka on lähestulkoon identtinen heidän kanssaan. Koko ikänsä heidän rinnallaan on ollut sisar, joka ymmärtää heitä. Kaksosten välinen side onkin tärkeää ymmärtää, jos rakastut mieheen, jolla on kaksosveli.

Kaksosta deittaillessa sinun tulee kunnioittaa veljesten välistä ainutlaatuista suhdetta, sillä ymmärtäminen on todella vaivan arvoista. 

Ainoa lapsi

Perheen ainoa lapsi on kasvanut maailmassa, missä he ovat lapsia, mutta heidän koetaan olevan mini-aikuisia: heillä ei ole ollut nuoria sisaruksia seuranaan. Jos olet menettänyt sydämesi miehelle, joka on perheen ainoa lapsi, voit valmistautua hyvätapaisuuteen ja älykkyyteen.

Ainoa lapsi on äärettömän täsmällinen, ja hän ottaa asiat vakavasti. He myös antavat kaikkensa suhteelle, sillä heillä on vahva kaikki tai ei mitään -asenne.

Lue myös: Pikkuveljen omistaminen on mahtavaa - lue syyt, miksi

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat