Kuva: Fotolia

14 asiaa, jotka naiset toivovat miesten tietävän yhdessä asumisesta

05.08.2016 15:45 - Emmi Moilanen

Yhteisen kodin jakaminen paljastaa kumppanista usein myös puolia, joista ei mielellään kerrota muille ihmisille.

Women's Health listasi asiat, jotka useimmat naiset toivovat miesten tietävän kumppanin kanssa yhdessä asumisesta.

1. Yritämme suostutella myös sinut pitämään lempitelevisiosarjoistamme. Silloinkin, vaikka kyse olisi tosi-televisiosta.

2. Myös naiset sotkevat. Vaikka panostaisimme huolellisesti ulkonäköömme päivittäin, se ei tarkoita sitä, että myös kotimme olisi koko ajan putipuhdas. Töihin kiirehtiessä tiskit saattavat jäädä tiskaamatta tai edellisen päivän vaatteet lojumaan sohvalle.

3. Mikään ei ole seksikkäämpää kuin kumppani pyykkäämässä. Yhdessä asuessa mies todennäköisesti saa huomata, että naiset voivat pitää pientä arkista askaretta maailman seksikkäimpänä.

4. Tarvitsemme omaa tilaa. Vaikka yhdessä asuminen mahdollistaa päivittäiset yhteiset suihkuhetket, tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että haluamme aina seuraa peseytymishetkiin.

5. Vaatteiden määrä voi olla uskomaton. Sama pätee kenkiin. On täysin normaalia, että vaatteet vievät kaappitilaa useamman komeron verran.

6. Jos tuot pelikonsolin talouteen, valmistaudu jakamaan se. Myös naiset nauttivat pelaamisesta ja peli-illoista ystävien kanssa.

7. Vastuu ruuasta jakautuu molemmille. Joskus saatamme myös valmistaa ruokaa pelkästään itseämme varten.

8. Vaatteiden vaihtaminen keskellä päivää ei ole automaattinen kutsu seksiin. Paljaan pinnan vilahtamiseen ei useinkaan liity mitään seksuaalista – vaikka asun vaihtaisikin myös kumppanin ollessa näköpiirissä.

9. Saatamme epähuomiossa syödä ruokasi. Joskus myös tiedostamme, että ateria kuuluu sinulle, mutta nälkäisenä ei tule aina ajateltua vatsaansa pidemmälle.

10. Ihokarvat ovat inhottavia. Etenkin, jos niillä on taipumusta kerääntyä lavuaariin ja vessan lattialle.

11. Samassa sängyssä nukkuminen on joskus hankalaa. Hankalampaa siitä tekee myös se, jos toinen on erityisen levoton nukkuja.

12. Saatamme vahingossa kutsua yhteistä kotia omaksi kämpäksemme. Tässä ei kuitenkaan ole mitään henkilökohtaista, etenkään, jos takana on useampi vuosi sinkkuelämää yksiössä.

13. Tulet näkemään asioita, joita mieluummin olisit näkemättä. Yhdessä asuessa tulee sietää kumppania myös huonoina päivinä, kuten PMS-oireiden tai flunssan aikaan.

14. Kaikesta huolimatta kumppani on paras kämppäkaveri. Huolimatta siitä, että partakarvat lavuaarissa ällöttävät tai häpeämme omaa epäsiisteyttämme, kumppanin kanssa yhdessä asuminen on silti yksi elämämme parhaimpia ja opettavaisimpia kokemuksia.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Yhteinen lemmenpesä saa pariskuntien tunteet heittelemään - kuulostavatko tutuilta?

Kilpailut

Uusimmat