Kuva: Fotolia

Jokainen parisuhde tarvitsee sisäpiirivitsejä - katso, miksi

14.08.2016 11:15 - Senja Rapila

Vaikka kukaan muu ei ymmärtäisi asioita joille nauratte yhdessä, ei sillä ole mitään väliä.

Jos sinulla on yhteisiä vitsejä kumppanisi kanssa, olet hyvin onnekas. Sisäpiirivitsien vaikutukset parisuhteisiin ovat nimittäin vain pelkästään positiivisia.

Vitsi kuuluu vain teille

Sisäpiirivitsit ovat sellaisia, jotka kuuluvat todennäköisesti vain teille kahdelle. Pelkkä yksi katse tai sana voi aiheuttaa sellaisen naurunremakan julkisilla paikoilla, ettei naurua voi vain yksinkertaisesti pidätellä. Vaikka kukaan muu ei ymmärtäisikään sitä, se on ihan okei. Ne ovat teidän yhteisiä salaisuuksianne.

Ne tekevät huonoista päivistä parempia

Jos jommalla kummalla tai pelkästään kumppanillasi on ollut huono päivä, ovat sisäpiirivitsit oiva tapa saada mieli koholle. 

Niiden mukana tulee tarinoita

Sisäpiirivitsi muodostuu yleensä tilanteessa, minkä muistaa vielä pitkään. Aina kun tämä sisäpiirivitsi tulee esille, muistatte sen hetken, jolloin se muodostui. Samalla muistatte, kuinka upeita hetkiä olette viettänyt toistenne kanssa.

Ne tuovat esille lapselliset puolenne

Kun teette molemmat töitä ja kannatte vastuun aikuisuuden tuomasta arjesta - kuten laskujen maksamisesta - voi olla virkistävää nauraa aika ajoin kuin lapsi.

On tärkeää saada suhteeseen naurua

Jos teillä on sisäpiirivitsejä, on se takuuvarma keino saada kumppani nauramaan. Ja jos saat kumppanisi nauramaan, naurat todennäköisesti myös itsekin. 

Ne voivat auttaa yli vaikeista ajoista

Jos parisuhteenne seilaa epävarmoilla vesillä, vanhojen ja onnellisten aikojen muistelu voi antaa sinulle uskoa. Kun muistat yhteisen vitsinne, muistat samalla, kuinka onnellisia joskus olitte.

Ne muistuttavat samanlaisesta huumorintajustanne

Perheesi ja ystäväsi eivät välttämättä ymmärrä sinua yhtä hyvin kun kumppanisi. Jos joku muu ei ymmärrä vitsiänne, ei sillä ole mitään väliä. Näin saat muistutuksen siitä, että olet onnekas saatuasi kumppanin, jolla on samanlainen huumorintaju.

Lähde: Female First

Lue myös: Pitkillä yöunilla merkittäviä vaikutuksia parisuhteeseen – erityisesti miehet hyötyvät

Lue myös: Oma aika, riidat ja salaisuudet - Yllättävät asiat, jotka parantavat suhdetta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat