Kuva: Senja Rapila

Karri, 34: "Toista ihmistä voisi kohdella aina paremmin"

21.08.2016 10:10 - Emmi Moilanen

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt ääneen pääsee Karri.

”Ensirakkauteni on hän, joka minulla on tällä hetkellä. Rakastan myös perhettä ja sukulaisiani, kaikkia läheisiä ja ystäviäni. Rakkaus tarkoittaa minulle luottamusta ja välittämistä. Arkipäiväistä huolenpitoa ja läheisyyttä. Rakkaus tuntuu siltä kuin henkilö, jota rakastat, toimisi virtalähteenäsi. Hän antaa sinulle virtaa."

"Parisuhteessa tärkeintä on luottamus. Tärkeää on myös luottamuksesta tuleva välittömyyden tunne, sellainen, että toiselle ei tarvitse esittää mitään, mitä ei ole. Tärkeää on se, että voi olla täysin oma itsensä. Rakkauden eteen olen valmis tekemään lähes mitä vain, mikä on elintärkeää rakkauden jatkumiseksi."

"Päättäisin parisuhteen silloin, jos kumppanuus ei tee kumpaakin osapuolta iloisemmaksi ja onnellisemmaksi. Jos henkilöt eivät viihdy siinä tilassa, niin ei ole mitään järkeä pysyä suhteessa."

"On asioita, joita rakkaudessa voi tehdä toisin. Toista ihmistä voisi kohdella aina paremmin ja käyttää vielä enemmän energiaa siihen, että parantaa toisen päivää. Teot voivat olla pieniä arkisia juttuja, joilla yrittää keventää toisen ihmisen taakkaa. Meillä kaikilla nimittäin on asioita, joiden kanssa joudumme miettimään, painimaan ja säätämään. Sellaiset teot ovat tärkeimpiä, joilla pystyy keventämään toisen päivää.”

Pääset lukemaan aikaisemmat Rakkaudesta-artikkelit täältä.

Kilpailut

Uusimmat