Kuva: Fotolia

Miehen kosinta meni karmealla tavalla pieleen - sormus hukkaan suorassa tv-lähetyksessä

28.09.2016 14:15 - Mika Parikka

Voi vain kuvitella paljonko kosiminen jännittää. Keskellä täyttä stadionia jumbotronilla ja suorassa tv-lähetyksessä kosiminen on sitten vielä täysin oma hommansa.

Kosinnasta halutaan usein tehdä ikimuistoinen. Hetki mietitään valmiiksi, sillä se on yksi elämän jännittävimpiä. Yksi suosittu tapa varsinkin Amerikoissa on kosia urheilutapahtumissa, kun koko hetki näytetään suurelta jumbotronilta. On vaikea kuvitella kuumottavampaa tapaa.

Baseball-joukkue New York Yankeesin ottelussa nähtiin kosinta, jota pariskunta ei hevillä tule koskaan unohtamaan. Andrew Fox kosi tulevaa vaimoaan, kun jumbotron- ja tv-kamerat päätyivät todistamaan tapahtumaa. Kaikki meni kuitenkin pahemman kerran mönkään. Kun Fox avasi sormusrasian, sormus putosi välittömästi. Tästä alkoi vuosisadan etsinnät, johon osallistuivat pariskunnan lisäksi kaikki ympärillä olleet ihmiset. 

Tv-selostajatkin säälivät miestä seuratessaan tapahtumia. Sormuksen löytäminen otti pitkän tovin. Onneksi lopulta sormus löydettiin ja mies sai myöntävän vastauksen. Pariskunta löydettiin vielä antamaan omat kommenttinsa tapahtuneesta. Ymmärrettävistä syistä kumpikin oli hieman shokissa.

Katso alta video tapahtuneesta:

Katso vielä pariskunnan fiilikset, kun koko rytäkkä oli ohi:

Lähde: Mashable

Lue myös: Isän järjetön riemu tallentui videolle - syynä upouudet vilkkuvat lenkkarit

Kilpailut

Uusimmat