Kuva: Fotolia

Temppu, jolla voit voimistaa miehen orgasmia hurjasti - suomalaiset seksiasiantuntijat paljastavat

06.10.2016 22:15 - Rea Tallgren

Tiia ja Jouni Försström ovat fantasioiden toteuttamisen ammattilaisia. Uudessa kirjassaan he kertovat muun muassa, miten rohkealle miehelle voi antaa unohtumattoman orgasmin.

Tiia ja Jouni Försström ovat seksin ammattilaisia, jotka ovat perehtyneet niin alistamiseen ja kipuun kuin nautintoonkin. Nyt pariskunnalta on tullut kirja, BDSM-aapinen, jossa kerrotaan vinkkejä seksielämän maustamiseksi. 

Anaali-kappaleessa kerrotaan, että miehelle voi tarjota ainutlaatuisen orgasmin, jos mies antaa käsitellä myös anustaan. Kirjassa neuvotaan etsimään miehen eturauhanen, joka sijaitsee välilihan yläpuolella keskellä lantiota. 

"Peräaukon kautta eturauhanen löytyy kohoumana muutaman sentin korkeudelta vatsan puolelta. Rauhanen on yleensä herkimmillään, kun mies on valmiiksi kiihottunut, ja sen stimuloiminen voi voimistaa orgasmia hurjasti", kirjassa neuvotaan. 

Kirjassa korostetaan, että peräaukkoon saa työntää sormen tai muun objektin vain peräaukon omistajan luvalla, ja että liukastusvoidetta kannattaa käyttää. 

(kuva: LIKE)

BDSM-aapinen
Tiia Forsström, Jouni Forsström
LIKE, 2016

Lue myös: Mikä on suurin "virhe", jonka mies voi sängyssä tehdä?

Lue myös: Mitkä asiat vievät naisen seksihalut? Kysely selvitti

Kilpailut

Uusimmat