Kuva: Fotolia

89-vuotiaan isoäidin tiukka deittailuvinkki: "Tapaile muitakin, kunnes hän kosii"

07.10.2016 08:45 - Rea Tallgren

Isoäidin mukaan on tärkeää, ettei niin sanotusti laita kaikkia munia samaan koriin ennen kuin on liian myöhäistä.

Glamour-sivuston toimittaja kertoo 89-vuotiaasta isoäidilstään, joka oli neuvonut häntä tiukasti seurusteluasioissa. Isoäidin mukaan on tärkeää, että siihen asti, kunnes toinen kosii, pitää tapailla muitakin. Isoäiti korostaa, ettei suhde ole vakava, ennen kuin naimisiinmenosta on sovittu. 

Kirjoittaja kertoo kuitenkin huvittuneena isoisänsä huomauttaneen, että meininki oli hyvin erilaista 40-luvulla, jolloin hän tapasi kirjoittajan isoäidin. Tuolloin oli täysin normaalia tapailla muitakin, kunnes kihlasormus ilmestyi käteen. Moni kun kosi melko nopeasti ja sitä ennen tuli varmistua siitä, ettei kukaan toinen ole kiinnostavampi. 

Isoisä myös korostaa, että 40-luvulla saatettiin kyllä pussailla deittailukumppanin kanssa, mutta vällyjen väliin päädyttiin useimmiten vasta hääyönä. Se lienee isoin ero nykymaailman deittailuun verrattuna; sänkyyn päädytään nopeammin, mikä puolestaan vie suhteen helposti syvemmälle tasolle. 

Kirjoittaja myös huomauttaa, että kihlautumisasteelle tuskin nykyaikana pääsisi helposti, jos tapailisi koko ajan avoimesti muitakin. 

Lue myös: Maailman vanhin mies löydettiin - 145-vuotiaan jässikän ainoa toive on "kuolla jo pois"

Lue myös: Ihminen voi elää korkeintaan 115-vuotiaaksi - tutkimus paljastaa kiinnostavat faktat

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat