Kuva: Fotolia

Miehen romanttisesta kosinnasta nettihitti - ompeli kullalleen jopa prinsessamekon!

18.01.2017 17:45 - Senni Loikala

Erään Imgur-käyttäjän naisystävä oli lapsesta asti fanittanut rakastetun animaatioelokuvan Belleä, minkä mies huomio kosinnassaan.

Kaikki varmasti tahtovat kosinnasta ikimuistoisen. Näin oli myös erään miespuolisen Imgur-käyttäjän kohdalla, joka päätti kosia naisystäväänsä Caraa.

Cara kasvoi ihaillen Kaunotar ja hirviö -elokuvan Belleä. Tahdoin jäljitellä kuuluisaa kohtausta ja päätin valmistaa hänelle Bellen päältä tutun mekon, joka olisi hänen päällään kosiessani”, mies kertoo Imgurissa.

Hittipäivityksessä on kuvia, jossa keltainen satiinimekko on vielä työn alla. ”Tällä tavoin projekti alkoi, kellarissa halvan ompelukoneen ja unelman kanssa. Ja kahvin kanssa, sitä oli paljon”, mies kirjoittaa.

Itse kosinta tapahtui ajan patinoimassa kirjastossa ja myös kosintahetki on ikuistettu kuviin. ”Valot, musiikki, kirjasto, mekko, sormus. Enempää en voisi pyytää”, mies kirjoittaa kuvan yhteydessä, jossa hän on juuri kosimassa yllättynyttä naisystäväänsä.

Katso alta netissä leviävä kuvasarja erilaisesta kosinnasta. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla otoksen oikeassa alareunassa olevaa "Next"-painiketta. 

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan kuvat tästä.

Lue myös: Yleisin ajankohta kosinnalle selvitettiin - kyseessä ei ole ystävänpäivä

Kilpailut

Uusimmat