Kuva: Fotolia

Mikä miehen piirteistä vetoaa naisiin eniten? Tutkimus selvitti

02.05.2017 12:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tulosten mukaan kolme piirrettä nousevat ylitse muiden.

Daily Star -sivusto uutisoi brittiläisestä kyselytutkimuksesta, jossa selvitettiin, että mitkä miesten piirteet oikein vetoavat naisiin eniten.

Tulosten mukaan kolmen kärjessä on ehkä odotettavissa pienoisia yllätyksiä, vaikkakin kärkisijalle noussut piirre ei sinällään aiheuta hämmennystä.

Tulosten mukaan viehättävimpänä piirteenä naiset nimittäin pitävät huolehtivaa luonnetta, joten pahat pojat eivät ehkä olekaan niin suuressa huudossa, kuin mitä on aina kuviteltu. Ainakin jos siis uskomme 2000 naista, joista jopa 89 prosenttia nosti huolehtivaisuuden listan kärkisijalle.

Huolehtivaisuuden mukaan myös rahalla näyttää olevan väliä. Jopa 77 prosenttia naisista nimittäin myönsi, että rahatilanne vaikuttaa myös siihen, miten viehättävänä hän kokee miehen. Kolmannelle sijalla listalla nousi yleisesti komea ulkonäkö, joka sai 75 prosenttia äänistä.

Muita listalle päässeitä piirteitä olivat hyvä huumorintaju, seksuaalinen halukkuus sekä intohimo matkustelua kohtaan. Kymmenen kärkeen sen sijaan eivät riittäneet samanlainen musiikkimaku, intohimo ruoanlaittoon tai rakkaus eläimiä kohtaan.

Miten on, oletko samoille linjoilla?

Aiemmin olemme uutisoineet piirteestä, joka tekee parisuhteesta huomattavasti kestävämmän. Mikä se on, sen voit katsastaa täältä.

Millaiset piirteet sitten saavat sukat pyörimään miesten jaloissa? Aiemmin julkaistussamme jutussa miehet kertovat itse, mikä heidät saa syttymään. Muun muassa kiltteys ja fiksuus nousevat esille miesten vastauksissa, joihin voit tutustua täällä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat