Kuva: Fotolia

Naku-uinti, telttaretki... - 10 täydellistä kesätreffi-ideaa suomalaiselle

30.05.2017 21:45 - Senja Rapila

Koska Suomen kesä on lyhyt, kannattaa siitä ottaa kaikki irti niin treffienkin puolesta.

Miten ottaa kaikki irti kesätreffeistä? Mikäli kahvittelu ja terassilla istuminen eivät kiinnosta, on olemassa monenlaisia vaihtoehtoja niin pitkässä parisuhteessa oleville kuin ensitreffeille suuntaavillekin.

Voit lukea kaikki treffivinkit alapuolelta.

1. Käykää huvipuistossa. Mikä voisikaan olla hauskempaa kuin se, että molemmat yrittävät voittaa jonkun kivan palkinnon toiselle huvipuiston peleistä. Oli se sitten pieni pehmolelu tai sipsipussi.

2. Käykää yhdessä piknikillä, jos säät suosivat. Ottakaa mukaan lempiherkkujanne ja nauttikaa yhdessä lämpimästä kesäpäivästä ilman kiireitä.

3. Käykää jäätelöllä. Ihan vain jäätelöllä, oli kyse kaupan jäätelöstä tai kioskijäätelöstä; pelkästään yhdessä jäätelölle lähteminenkin voi tuntua kunnon treffeiltä, kun keskittytte vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan.

3. Käykää pelaamassa minigolfia. Ihanaa ajanvietettä varsinkin lämpimiin kesäpäiviin. Vaikka radalla olisikin paljon muita pelaajia, ei odottelu tunnu ikävältä, kun voitte keskittyä odotteluaikana juttelemaan ja viettämään laatuaikaa.

4. Käykää telttailemassa, jos teistä siihen on. Mikä olisikaan romanttisempaa kuin kömpiä yhdessä makuupusseihin telttaan nuotiolla istumisen jälkeen ja jutella yömyöhään, kuunnellen luonnon ääniä? Ottakaa vaikka mato-onget mukaan ja pitäkää leikkimieliset kalastuskisat.

5. Jos teillä on pyörät, käykää pyöräretkellä. Suunnitelkaa reitti valmiiksi niin, että tiedätte määränpäässä olevan kahvilan tai muun, jossa voitte pysähtyä nauttimaan kesäpäivästä. Mikäli ette ole pyöräilijöitä, voitte tehdä saman suunnitelman mutta kävellen.

6. Käykää yhdessä ulkoilmakonsertissa.

7. Lähtekää ajelulle ihan vaikka ilman määränpäätä ja kuunnelkaa yhdessä musiikkia. Yhteisen laatuajan ei tarvitse olla aina toiminnantäyteistä.

8. Pitäkää jäätelöilta kotona, kotisohvalla tai parvekkeen tuoleilla istuen. Hankkikaa nonparelleja, kermavaahtoa, vohveleita ja mitä tahansa, millä saatte tehtyä täydelliset jäätelöannokset. 

9. Grillatkaa ihan vain kahdestaan, mikäli teillä on grilli ja olette tottuneet grillailemaan aina vain suuressa porukassa.

10. Käykää naku-uinnilla. Koska miksipäs ei? Kesäyönä voi tapahtua monenlaista ja naku-uinti kesäyön valossa voi olla yksi kokemus, jota muistelette koko loppuelämänne ajan.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Unohda vaivaannuttavat ensitreffit - 7 vinkkiä täydellisiin tärskyihin

Lue myös: Superkeino onnistuneisiin treffeihin löydettiin - käytä vain, jos tahdot toisen ihastuvan

Kilpailut

Uusimmat