Kuva: Fotolia

Tee seksistä yhtä kuumaa kuin suhteen alussa - kahden vinkin avulla onnistut

31.05.2017 23:15 - Senja Rapila

Asiantuntijoiden mukaan itsensä uudistaminen ja sanalliset kehut auttavat paljon suhteen seksielämän piristämisessä.

Jos suhteenne on ajautunut siihen pisteeseen, että toisen koskettaminen ja spontaanit seksihetket ovat unohtuneet, älä panikoi. Kun alkuhuuma laantuu, seksielämä alkaa pitkässä suhteessa tasoittua. Asiantuntijat kertovat, että tämä tapahtuu yleensä noin vuoden yhdessäolon jälkeen.

Monia saattaa kuitenkin harmittaa se, että suhteen seksi vähenee reippaasti pitkän yhdessäelon tai -olon jälkeen. Nyt asiantuntija Pepper Schwartz on vinkannut sen, kuinka seksielämää voi piristää samalle tasolle mitä se oli suhteen alussa.

Schwartzin ensimmäinen ja tärkein ohje on jatkuva, ajoittainen muutos suhteessa. Tällä hän tarkoittaa sitä, että aina aika ajoin kannattaa uudistaa itseään; muuttaa sitä miten pukeutuu arkisin, ostaa täysin uudenlaiset alusvaatteet tai vaihtaa vaikkapa huonetta, missä aina harrastaa seksiä. Myös tutun ja turvallisen lomakohteen muuttaminen voi auttaa.

Toinen suhteen seksielämään vaikuttava asia on Schwartzin mukaan verbaalisempi.

- Toinen asia on, että sanotte toisillenne asioita, jotka lämmittävät toistenne sydämiä. Kuten 'olen niin onnellinen että menin naimisiin kanssasi'. Tarkoitan asioita, jotka ovat sinulle totta, ei mitään imeliä, jotka eivät tarkoita sinulle mitään, hän vinkkaa.

Olemme myös aiemmin kertoneet sen, missä iässä ihmiset harrastavat keskimäärin elämänsä parasta seksiä. Pääset lukemaan vastauksen monia kutkuttavaan kysymykseen täältä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Tapa, joka vahvistaa suhdetta ja lisää seksuaalista innostusta - onko jo osa elämääsi?

Lue myös: Gynekologi paljastaa: 5 seksiniksiä, joista potilaat ovat hyötyneet eniten

Lue myös: Parantaa kestävyyttä, vähentää erektio-ongelmia - vadelmalla uskomattomia vaikutuksia seksielämään

Kilpailut

Uusimmat