Kuva: AOP

Erilaiset syyt ajavat miehet ja naiset pettämään kumppaniaan - naisten syy surullisempi

14.06.2017 18:15 - Senja Rapila

Miehet pettävät yleisesti vain sen vuoksi, että pitävät toista naista seksikkäänä. Naisilla syy on surullisempi.

Elite Daily on tehnyt tiivistelmän tuoreesta tutkimuksesta, missä on verrattu miesten ja naisten syitä  pettämiseen. Tutkimuksen tulokset ovat todella surullista luettavaa, nimittäin naisten yleisin syy pettämiseen johtuu miehestä.

Kaikista yleisin syy naisille pettämiseen on ollut tutkimuksessa se, että heidän kumppaninsa ei ole antanut tarpeeksi huoimota heille. Nämä naiset ovat tunteneet olonsa emotionaalisesti hylätyiksi ja laiminlyödyiksi, joten he kääntyvät lopulta jonkun toisen puoleen tunteakseen olonsa arvostetuksi.

Lisäksi naiset kertoivat pettäneensä sen vuoksi, että toinen henkilö oli seksikäs tai heidän tukenaan silloin, kun oma kumppani ei ollut. Myös epäilykset oman suhteen tiimoilta olivat ajaneet naiset pettämään.

Suurin syy miehille pettämiseen on ollut täysin erilainen: tutkimuksessa selvisi, että miehet pettävät pääsääntöisesti sen takia, että he ovat pitäneet toista naista seksikkäänä. 

Miehillä lisäksi syitä pettämiseen oli se, että toinen henkilö oli heidän tukenaan, kun oma kumppani ei ollut, mutta myös se, että heitä yksinkertaisesti tultiin iskemään. Lisäksi miehet ajautuivat pettämään, kun parisuhteessa ei enää harrastettu seksiä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Tulitko petetyksi parisuhteessa? 3 kysymystä, joihin sinun tulisi vastata hyvinvointisi takia

Lue myös: 8 yleistä uskomusta pettämisestä, jotka eivät todella pidä paikkaansa

Lue myös: Naistaksikuskin karmiva työpäivä: "Vein toisen naisen poikaystäväni luokse"

Lue myös: Tutkimus vahvistaa: Jos pettää kerran, pettää uudelleen!

Kilpailut

Uusimmat