Kuva: Fotolia

Tunnetko kumppanisi läpikotaisin? 5 asiaa, joita salaillaan parisuhteessa

27.06.2017 18:15 - Emmi Moilanen

Iskuyritykset ja pieleen menneet syntymäpäivälahjat jätetään usein kertomatta kumppanille.

Parisuhteessa elävät rakastavaiset oppivat usein tuntemaan toisensa lähestulkoon läpikotaisin. Tiedätte toistenne mieltymykset, raha-asiat ja epävarmuudet. On kuitenkin mahdollista, että kumppanillasi on esimerkiksi menneisyydessään asioita, joita hän ei ole koskaan tullut kertoneeksi sinulle. 

Popsugar listasi asiat, joista yleisimmin jätetään kertomatta parisuhteen toiselle osapuolelle.

1. Iskuyritykset

Haluatko todella tietää jokaisen silmäniskun ja viettelevän, pitkän katseen jonka kumppanisi saa? Todennäköisesti et, eikä myöskään seurustelukumppanisi halua aiheuttaa sinulle turhaan pahaa mieltä tai epävarmuuden tunteita kertomalla jokaisesta saamastaan iskuyrityksestä.

2. Työongelmat

Kumppanisi saattaa jättää arkipäiväiset vaikeudet töissä mainitsematta, jos ne eivät tule vaikuttamaan merkittävästi hänen uraansa tai palkkaukseensa. Usein nämä tilanteet työpaikalla ovat ohimeneviä, eikä hän halua aiheuttaa epäonnistumisellaan sinulle pettymystä.

3. Hän pitää jotakuta toista viehättävänä

On yleistä, että parisuhteen aikana kokee ihastumisen tunteita myös muita ihmisiä kohtaan, kuin seurustelukumppaniinsa. Näitä tunteita ei kuitenkaan tarvitse liiallisesti korostaa omalle mielitietylleen, jos aikeissa ei ole ryhtyä toimiin uuden ihastuksen valloittamiseksi.

4. Menneisyyden parisuhteet

Erityisesti pitkässä parisuhteessa voi tuntua, että tuntee toisen jo läpikotaisin. On kuitenkin asioita, jotka kumppanisi saattaa jättää kertomatta menneisyydestään tai entisistä seurustelukumppaneistaan, jos ne eivät ole merkittäviä tämänhetkisen parisuhteenne kannalta.

5. Hän ei pitänyt antamastasi lahjasta

On mahdollista, että kumppanisi kertoo sinulle rakastavansa antamaasi lahjaa. Hän luultavasti tietää, kuinka paljon aikaa ja vaivaa olet nähnyt lahjan löytämiseksi, ja haluaa säästää sinut pettymykseltä, kun lahjavalinta ei osunutkaan tällä kertaa nappiin. 

Lue myös: Ihmisillä on keskimäärin 13 salaisuutta - näitä asioita sinulle ei kerrota!

Lue myös: Miksi uutta parisuhdetta salaillaan alussa? Naiset kertovat

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat