Kuva: Fotolia

Oletko päässyt yli exästäsi? Lue paljastavat merkit

03.07.2017 21:45 - Tiina Svensk

Uuteen suhteeseen ei kannata hypätä, jos edellinen kumppani kummittelee vielä mielessä.

Toisinaan voi tuntua, ettei kipeästä erosta pääse millään yli. Kliseinen sanonta ajan auttavasta vaikutuksesta pitää kuitenkin yleensä paikkansa, vaikka joskus aikaa saattaa kulua tuskaisen paljon. Mistä sitten tietää, onko päässyt yli exästään?

Elite Dailyn artikkelissa kerrotaan selvät merkit siìhen, että edellisestä erosta on vihdoin toipunut:

Milloin viimeksi ajattelit entistä kumppaniasi?

Oman exän ajattelu on täysin normaalia - meistä jokainen palaa menneisiin aikoihin aina silloin tällöin. Tärkeämpää onkin tunnistaa, kuinka usein ajattelet ex-rakastasi? Jos hän pyörii mielessäsi jatkuvasti, on sinulla vielä selvästi töitä tehtävänä.

Jos joudut miettimään hetken, milloin viimeksi ajattelit entistäsi, olet todennäköisesti selvillä vesillä. Jos voit jo muistella suhdettanne enemmänkin neutraalisti kuin epätoivoisesti kaivaten, on tilanteesi jo todella hyvä.

Ajatus hänestä toisen kanssa ei ahdista

Joskus luulemme olevamme täysin yli erostamme, mutta eräs tapahtuma saattaa paljastaa todelliset tunteemme. Kun ex-rakkaasi julkaisee ensimmäisen yhteiskuvan uuden kultansa kanssa, saattaa tilanteessa mennä aivan sekaisin.

Muista, että sinulla on täysi oikeus tuntea kaikki tunteet, joita asian huomaaminen sinussa herättää. Muista kuitenkin myös, että olette eronneet ja teidän molempien täytyy jatkaa elämää jossain vaiheessa.

Jos kuvan näkeminen tai tuoreen parin kohtaaminen ei saa pakkaasi aivan sekaisin, voit onnitella itseäsi: olet käsitellyt eronne!

Pystyt tapailemaan uusia eronne jälkeen

Elätteletkö vielä toiveita teidän paluustanne yhteen? Kun suhde on ohi, kannattaa myös muistaa kaikki realiteetit: te erositte jostain syystä. Uuteen suhteeseen ei tarvitse kiirehtiä, mutta jos pieni toivonkipinä estää sinua tapailemasta uusia, kannattaa itselleen olla armottoman rehellinen.

Muista, että sinun ei tarvitse lähteä deittailemaan heti. Jossain vaiheessa eteenpäin siirtyminen on kuitenkin välttämätöntä. Jos erosta on aikaa, ja huomaat vieläkin elätteleväsi ajatuksia yhteen paluusta, on sinun työstettävä asiaa itsesi kanssa.

Lue myös: Uusi suhde aluillaan? Asiat, joista kannattaa pyrkiä eroon

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat