Kuva: Fotolia

Meikittömyys ja ujous alastomuudesta - naisten kokemat epävarmuudet, joihin miehet eivät kiinnitä huomiota

18.07.2017 15:15 - Emmi Moilanen

On mahdollista, että treffikumppanisi ei edes huomaa väliin jäänyttä kasvohoitoa tai manikyyriasi.

Deittaillessa tai parisuhteen alkuvaiheessa molemmat osapuolet ovat usein herkässä ja haavoittuvaisessa tilassa. Molemmat haluavat antaa itsestään parhaan mahdollisen vaikutelman samalla kun tutkailevat, voisiko toinen olla mahdollisesti se oikea. Erityisesti naiset tulevat välillä kiinnittäneeksi huomiota pinnallisiin seikkoihin, joilla ei todellisuudessa ole mitään merkitystä parisuhteen muodostumisen kannalta.

Tought Catalog -sivusto listasi yleisimmät asiat, joihin miehet eivät naisen stressaamisesta huolimatta tule juurikaan kiinnittäneeksi huomiota.

Kauneushoitojen väliin jättäminen

Vaikka olosi saattaa tuntua huolittelemattomalta kynsihuollon tai kasvohoidon väliin jättämisen takia, treffeillä on kuitenkin turhaa kuluttaa aikaa ja energiaa pienistä asioista murehtimiseen. Kumppanisi todennäköisesti ei kiinnitä huomiota kynsiesi sävyyn tai siihen, rehottavatko kulmakarvasi. Yksityiskohtia tärkeämpää on kokonaisuus ja se, millaista vetovoimaa hän tuntee välillänne.

Täydellinen asukokonaisuus

Älä hukkaa päivääsi murehtimalla etukäteen täydellistä kokonaisuutta ja sitä, mitkä kaikki vaatekappaleet kaapistasi puuttuvat. Kuten kauneushoitojenkin kohdalla, kumppanisi todennäköisesti arvostaa enemmän kokonaisuutta ja sitä, että olet treffeillänne oma rento itsesi. Täydellisestä asusta stressaamisen sijaan on tärkeämpää, että tunnet olosi hyväksi valitsemissasi vaatteissa.

Ilman meikkiä oleminen

Jos olet tottunut meikkaamaan päivittäin ja käytät mielelläsi aamuisin aikaa itsesi ehostamiseen, on todennäköistä, että kumppanille näyttäytyminen ensimmäistä kertaa ilman meikkiä voi saada olosi tuntumaan epävarmalta. Muista kuitenkin, että tunne on lähtöisin vain sinusta itsestäsi ja omista tottumuksistasi. Kumppanisi kiinnittää huomionsa meikittömyyden sijaan asioihin, joista erityisesti sinussa pitää. Vaikka silmissäsi ei olisi ripsiväriä ja huulissa kiiltoa, rakkaasi todennäköisesti tuntee silti halua suudella huuliasi ja katsella sinua syvälle silmiin.

Epävarmuudet, joita koet ollessasi alasti

On totta, että olemme itse pahimpia kriitikkojamme. Kun seisot peilin edessä alasti on mahdollista, että näet vain pömpöttävän vatsan tai reisien raskausarvet. Epävarmuuksiesi sijaan rakkaasi luultavasti kiinnittää enemmän huomiota rohkeuteesi olla oma aito itsesi hänen seurassaan.

Kumppanisi arvostaa kokemusta kanssasi juuri sellaisena kuin olet, inhimillisenä ja haavoittuvaisena omana itsenäsi. Yksi suurimmista rakkaudenosoituksista voikin olla se, että uskaltaa näyttää toisen edessä myös suurimmat epävarmuutensa.

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, jotka saavat syttymään suudelman aikana

Lue myös: Miehet kertovat: Näistä asioista tiedän, että nainen feikkaa orgasmin

Lähde: Tought Catalog

Kilpailut

Uusimmat