Kuva: Fotolia

Vanhemmat paljastavat syyt, miksi he eivät pitäneet lapsensa kumppanista

22.07.2017 22:15 - Tiina Svensk

Uuden kumppanin esittely vanhemmille on aina jännittävää - varsinkin jos huomaa, etteivät he pidä rakkaastasi.

Usein uuden kumppanin esittely vanhemmille sujuu hienosti, vaikka sitä jännittäisi. Cosmopolitan kokosi kuitenkin yhteen vanhempien kertomat tilanteet, milloin uusi poika- tai tyttöystävä ei vakuuttanut heitä käytöksellään tai teoillaan:

1. "Hän erosi tyttärestäni viikko sen jälkeen, kun he harrastivat ensimmäisen kerran seksiä": Hän vei silloin tyttäreni neitsyyden ja vakuutteli tyttäreni palaamaan yhteen hänen kanssaan kuukausia tapahtuneen jälkeen. Silloinkin hän halusi yhteen vain seksin takia.

2. "Hän varasti vaimoni luottokortin": Hän osti itselleen kengät ja iPhonen. Lisäksi hän nosti itselleen rahaa juhliin.

3. "Hän puhui taukoamatta Star Trekistä": Olimme illallisella, eikä poikani kumppani lakannut puhumasta Star Trekistä.

4. "Hän yritti varastaa meiltä": Hän yritti varastaa kissamme, koiramme ja kodintekniikkaa aamukolmelta. Sain hänet kiinni pihaltamme ja hän väitti, että hänen on käytävä syömässä. Kun kysyin, miksi koirani oli hänen kyydissään, hänellä oli vastaus: Tyyppi oli huolissaan, että joku olisi varastanut koiran kotoamme, joten hän halusi pitää sen turvassa.

5. "Hän ilmoitti, milloin he olivat harrastaneet ensimmäisen kerran seksiä": Lapseni ja hänen kumppaninsa harrastivat ensimmäisen kerran seksiä 16-vuotiaina. Kumppani ilmoitti asiasta minulle Facebookissa.

6. "Tutustutti tyttäreni huumeisiin": Mikä johti siihen, että hänestä tuli addiksi. Nyt hän on kuivilla eivätkä he ole enää yhdessä. Tyyppi haluaa kuitenkin olla yhä tyttäreni kanssa. 

7. "Vertaili tyttäreni ulkonäköä edellisiin kumppaneihin": Se pahoitti tyttäreni mielen ja teki hänestä entistä epävarmemman.

Lue myös: Onko suhteesi oikeilla jäljillä? Tuoreessa parisuhteessa on muutama aikaraja

Lue myös: Vanhemmat huomio: 7 yleistä asiaa, joita ei koskaan saisi sanoa lapselle

Lue myös: Parisuhteessa on 5 vaihetta - katso, mitä niistä sinä elät parhaillaan

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat