Kuva: Fotolia

Ihmiset kertovat: Pahin kerta, kun fyysisesti loukkasin itseni seksin aikana

11.08.2017 20:15 - Emmi Moilanen - Luettu 7 431 kertaa

Sijoiltaan menneet nivelet ja verenvuodot ovat yllättävän yleisiä kommelluksia, joita seksin harrastamisen aikana sattuu.

Seksin harrastaminen on parhaimmillaan hauskanpitoa ja mainio tapa lähentää kahden henkilön välistä tunnesidettä. Joskus tuntuu, että lemmenleikit käyvät myös urheilusta. Välillä touhut saattavat johtaa jopa loukkaantumisiin saakka.

Women's Health kokosi yhteen Reddit-sivuston käyttäjien ikimuistoisimmat hetket, jolloin seksin aikana on sattunut ja kipeästi. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Sänky oli kuin murhapaikka

“Sain kerran aivan naurettavan nenäverenvuodon, kun harrastimme seksiä koira-asennossa. Huomasin vuodon vasta aktin jälkeen. Nostin pääni ylös tyynyltä ja huomasin nenäni vuotavan. Käskin miehen laittaa valot päälle ja hän melkein oksensi. Koko naamani oli täysin veren peitossa, kuten myös tyyny. Saimme kirjaimellisesti puristaa verta tyynystä, sillä sitä tuli niin paljon. Sänky näytti murhapaikalta ja kun poistuimme huoneesta siistiytymään, miehen humalainen kämppäkaveri vain tuijotti meitä.”

Kirput purivat arasta paikasta

“Annoin poikaystävälleni suuhoitoa yöaikaan rannalla. Jouduin hiekkakirppujen puremaksi. Palasin kotiin päästä varpaisiin täynnä puremia... ja jokaista koloa myöten.”

Sijoiltaan mennyt olkapää

”Känniseksin aikana sain miehen olkapään sijoiltaan. Myös muut samassa talossa sillä hetkellä olleet olivat kaikki aikamoisessa humalassa ja lähin sairaala oli lähes 50 kilometrin päässä. Sen jälkeen, kun olimme pahentaneet asioita yrittämällä saada olkapää itse paikoilleen, jouduimme odottamaan niin kauan, kunnes joku oli tarpeeksi selvin päin ajakseen autolla. Miehen piti istua lähes musertavissa kivuissa melkein yhden ja puolen tunnin ajan, ennen kuin pääsimme lähtemään. Tarpeetonta edes sanoa, mutta tunsin itseni todelliseksi ääliöksi.”

Puhjennut tärykalvo

“Poikaystävä yritti antaa minulle leikkisän läimäytyksen kasvoihin mutta osui sen sijaan korvaan ja tärykalvoni puhkesi. En kuullut korvalla mitään viikkoihin. Menin lääkäriin tarkistuttamaan, että paraneeko se enää ikinä ja kerroin hänelle naurettavan tarinan, kuinka olin muka kaatunut korvalleni. Lääkäri sanoi, että ei ollut ikinä kuullutkaan mitään sen kaltaista ja aikoi kertoa asiasta myös kollegoilleen. Upsista!”

Onnettomuuksia suihkussa

”Annoin käsihoitoa miehelle suihkussa. Juuri ennen laukeamista hän nojasi seinään ja pudotti samalla sheiverinsä jalalleni terä edellä. Minusta ryöppysi verta mutta nielin irvistellen kivun, kunnes mies oli valmiina laukeamaan. Jälkeenpäin hän veti kolikon kokoisen riekaleen ihoa irti sheiveristään samalla, kun minä paikkailin haavojani. Jälki oli näkyvissä yli vuoden ajan.”

”Nostin naisen ylös seinää vasten suihkussa. Siivoja oli käynyt aamulla ja oli rullannut myös imukuppimaton, joka yleensä on ammeen pohjalla antamassa hieman pitoa. Vasen jalkani lipesi eteenpäin ja nainen tuli rymisten alas päälleni samalla, kun itse kaaduin selälleni. Vedin suihkuverhonkin mukanani alas. Takaraivoni osui vessanpönttöön aika kovalla voimalla (onnekseni en saanut aivotärähdystä), mursin nilkkani ja täräytin selkäni lattiaan. Nyt kaksi vuotta myöhemmin minulla on kroonisia alaselän kipuja aina kun istun tai en venyttele muutaman tunnin välein. Niin ja tyttöystäväni selvisi ilman naarmuakaan, koska hänellä oli joku, joka pehmensi putoamista.”

Leuka meni sijoiltaan suuseksin aikana

“Kun olin nuorempi, minun piti viedä tyttöystäväni ensiapuun, sillä ottaessaan minulta suihin hänen leukansa jäi auki, emmekä saaneet sitä enää takaisin sulkeutumaan. Tapasin hänen vanhempansa päivystyksessä ensimmäistä kertaa. Hänen isänsä ei puhunut minulle, mutta hänen äitinsä oli todella mukava! (Kerroin hänelle, että tyttöystäväni suu jäi aukinaiseen asentoon haukottelun takia.)”

Lue myös: Ihmiset kertovat: Kauheimmat tavat, joilla olen tullut torjutuksi

Lue myös: Haluatko edetä urallasi? Harrasta seksiä säännöllisesti

Lähde: Women’s Health

Arvostele artikkeli

Uusimmat