Kuva: Fotolia

Koetko tapailevasi itsellesi merkityksellistä ihmistä? - testaa itse

24.08.2017 17:45 - Katariina Auvinen

Jos mietit, mihin suuntaan deittailusi on kääntymässä, kysy itseltäsi neljä asiaa.

Ihmiset, jotka kokevat seurustelevansa heille merkityksellisen ihmisen kanssa, tekevät tietyt asiat eri tavalla. Siinä vaiheessa kun mietit, mitä kyseinen ihminen sinulle merkitsee, Elite Daily -julkaisu on koonnut neljä kysymystä, jotka voivat auttaa selvittämään omia tunteita ja mietteitä. 

1. Kunnioitatko seurustelukumppaniasi ja olet hänestä ylpeä?

Hyvässä parisuhteessa olevat kunnioittavat puolisoaan. He antavat hänelle tilaa kertoa mielipiteitään sekä kunnioittavat myös sitä, jos toinen on eri mieltä jostain asiasta. He ovat myös ylpeitä puolisostaan. Jos toinen kokee onnistumisen, he ovat tästä todella iloisia ja ylpeitä. 

2. Rakastatko olla toisen kanssa tekemättä mitään? 

Jos rakastat löhöillä sohvalla ja nauttia vain toisen seurasta, kertoo se paljon teidän välisestä yhteydestä. Haluat kuulla, mitä toisella on sanottavana ja kertoa samalla omasta päivästäsi ne pienetkin asiat ja seikat. 

3. Pystytkö puhumaan hänen kanssaan kaikesta?

Rakastavassa ja syvässä parisuhteessa olevat pystyvät puhumaan toisensa kanssa mistä tahansa. Siinä vaiheessa, jos toisella on ollut huono päivä, puoliso tarjoaa lohtua. Kukaan ei ole täydellinen, joten jos toinen onnistuu loukkaamaan sinua, pystytte kuitenkin puhumaan asiat halki. 

4. Pystytkö lukemaan toista kuin avointa kirjaa?

Jos pystyt olemaan täysin oma itsesi kumppanisi seurassa, kielii se paljon teidän väleistä. Sama pätee myös toiseen suuntaan. Totta kai alussa melkein jokainen haluaa näyttää itsestään vain parhaimpia puolia, eikä uskalla täysin sanoa mielipiteitään, mutta pidemmässä parisuhteessa asialla on väliä. Julkaisun mukaan tämä on selkeä merkki siitä, että juuri tällaisessa ihmisessä on juuri sitä jotain.

Lue myös: Kannattaako entisen kumppanin kanssa pysyä ystävinä? Parisuhdeasiantuntija kertoo

Lähde: Elite Daily 

Kilpailut

Uusimmat